Чт, 2024-04-25, 09:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2009 » Травень » 6 » Луценко з сином влаштували п'яний дебош в німецькому аеропорту
12:43
Луценко з сином влаштували п'яний дебош в німецькому аеропорту
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко провів півдня у відділку поліції аеропорту Франкфурта-на-Майні після того, як його у стані сильного алкогольного сп'яніння затримали після сутички з правоохоронцями. Про це пише німецька газета Bild, передає "Німецька хвиля".

За інформацією видання, Луценка із його 19-річним сином Олександром через неадекватну поведінку не пропустили на борт літака, який о 18:15 вилітав у рейс до Сеула.

"Українці вчинили сварку із правоохоронцями, грубо лаялися, кидали у них своїми мобільними телефонами і билися", - пише видання. Поліції довелося викликати підкріплення і застосувати силу.

Як повідомляється, особливо агресивно поводився син міністра. На нього навіть одягли наручники. У відділку у Луценка-молодшого зафіксували вміст алкоголю у три проміле. Міністру вдалося уникнути тесту на алкоголь, показавши дипломатичний паспорт, пише газета.

Близько опівночі до відділку прибув заступник керівника поліції землі Гессен Ґюнтер Гефнер. У розмові з німецьким колегою, яка тривала близько години, Луценку, за інформацією Bild, вдалося "зам'яти" інцидент і уникнути письмового звіту про подію.

Близько 1:15 ночі українці залишили відділок. Наступного дня вони таки вилетіли до Сеула. У Франкфурті-на-Майні Луценки, як планувалося, мали провести лише кілька годин в очікуванні пересадки на рейс до Сеула.

У президії поліції Франкфурта-на-Майні "Німецькій хвилі" підтвердили, що інцидент із українським міністром у понеділок таки був. Водночас німецькі правоохоронці спростовують інформацію про те, що інцидент нібито було "зам'ято".

"Це правопорушення зафіксоване у встановленому порядку і щодо нього будуть здійснені усі процесуальні заходи, - повідомив речник франкфуртської поліції. - Усі факти, викладені у газеті Bild, ми підтверджуємо, окрім інформації про кількість проміле у крові затриманого".

У МВС України заперечують інформацію про конфлікт з міністром. Там також заперечують інформацію окремих, зокрема іноземних, ЗМІ про конфлікт, який начебто відбувся в аеропорту Франкфурта (Німеччина) за участю міністра внутрішніх справ України Луценка, передає УНІАН.

Як повідомили у Департаменті зв'язків з громадськістю МВС України, 4 травня делегація Міністерства внутрішніх справ України запізнилась у транзитній зоні аеропорту Франкфурта на літак німецької авіакомпанії "Люфтганза", представники якої відмовились брати на борт українську делегацію.

Через непорозуміння члени делегації прийняли рішення летіти наступним літаком, але "ніяких наручників, ніякого нетверезого конфлікту, як стверджують окремі ЗМІ, не було".

Також у ДЗГ МВС зауважили, що через цей прикрий інцидент не було порушено порядок офіційних зустрічей у Сеулі, куди прямувала українська делегація.

Як наголосили в ДЗГ, вчора міністр Луценко провів зустріч з прем'єр-міністром Республіки Корея, а також з міністром громадської адміністрації та безпеки цієї країни, під час якої було підписано спільну заяву про співпрацю з протидії незаконній міграції та про співпрацю при підготовці до ЄВРО-2012 – з огляду на те, що Республіка Корея має значний досвід у цій сфері, оскільки у 2002 році приймала на своїй території Чемпіонат світу з футболу.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 2359 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ