Чт, 2024-04-25, 07:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2009 » Травень » 13 » Водій Пелиха прийшов у міліцію
22:17
Водій Пелиха прийшов у міліцію
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

На п'ятий день після автокатастрофи, що сталася 8 травня на проспекті Перемоги, в якій загинули відомий тележурналіст Ігор Пелих і ще одна дівчина, в міліцію прийшов Олег Кириллов, що управляв злощасною "Хондою". До вчорашнього дня залишалося нез'ясованим, куди ж він подівся, пише "Газета по-киевски"

Інший учасник аварії - водій "Фольксвагена" - розповів, що незважаючи на сплюснутий кузов "Хонди", людина, що сиділа за кермом, самостійно вибралася і пішла в невідомому напрямі.

За відомостями джерел видання в МВС, це був 26-річний Олег Кириллов, продюсер загиблого Пелиха. На вихідних він з'явився в одного зі знайомих працівників каналу ICTV, помив голову, зробив перев'язку і нібито збирався йти в міліцію, але чомусь у РУВС того дня не з'явився.

За інформацією видання, друзі Кириллова, яким були зроблені дзвінки, категорично відмовилися що-небудь про нього розповідати. Обмежилися лише загальним коментарем, без посилання на конкретне ім'я, назразок: "Він був непоганим хлопцем, проте між собою ми домовилися нічого про Кириллова не говорити".

Судячи з інформації на сторінці Олега Кириллова в "Однокласниках", він закінчив київський Політех і входить у специфічне співтовариство "Марнотратники життя". Останній раз він з'являвся в мережі за день до аварії. Серед його друзів - покійний Ігор Пелих і його дружина Олександра Лозинська.

Начальник прес-служби ГУ МВС Києва Володимир Поліщук розповів, що співробітники міліції збиралися вчора звертатися в Шевченківський райсуд, щоб з його санкції, офіційно оголосити цього водія в розшук, оскільки за місцем проживання він не з'являвся, а його телефон був відключений. Але вчора в другій половині дня Кириллов несподівано прийшов у Голосіївський райвідділ міліції з адвокатом.

Розповідати що-небудь про аварію він відмовився, пославшись на 63-тю статтю Конституції (Особа не несе відповідальності за відмову надавати свідчення або пояснення щодо себе, членів сім'ї або близьких родичів, коло яких визначається законом). Згідно зі статтею 115 КПК, його затримають на 72 години - він триматиметься в палаті лікарні швидкої допомоги під міліційною охороною. Оперативники, які бачили водія, зазначають, що у нього скальпована рана на голові і потрібне лікування в стаціонарі.

Кириллов виправдовувався, що не пішов у міліцію через погане самопочуття - лежав у приватній клініці в іншому місті. Зараз правоохоронці з'ясовують, чому лікарі цієї установи не повідомили в "органи" про такого хворого. Та й не зовсім зрозуміло: якщо він так погано себе почував, то чому не викликав "швидку" собі і своїм пасажирам, вимкнув мобільний і втік.

Втечу з місця ДТП ще можна списати на посттравматичний шок, проте навряд чи він був у такому ступорі весь час. Може, не хотів, щоб медики зафіксували, що він був нетверезий? Після чотирьох діб вже неможливо це з'ясувати.

Якщо доведуть, що Кириллов винен в аварії, то за ст.286 ч.3 КК, що передбачає покарання за смерть двох і більше осіб, йому загрожує від 5 до 10 років в'язниці.

Відомий телеведучий і продюсер Ігор Пелих загинув в автокатастрофі 8 травня в Києві на Проспекті Перемоги. Водій автомобіля "Хонда Акорд" рухався в третій смузі по проспекту Перемоги у напрямі вулиці Щербакова. Під час виконання маневру випередження водій не вибрав безпечний інтервал і зіткнувся з автомобілем "Фольксваген Пасат", який рухався в тому ж напрямі. Після зіткнення "Хонда" вилетіла на зелену зону, знесла два дерева і перекинулася.

В неділю на столичному Байковому кладовищі відбулися похорони Ігоря Пелиха.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 2184 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ