Чт, 2024-04-25, 16:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2009 » Травень » 14 » ВР пропраювала 70 секунд, щоб мати можливість байдикувати місяць
16:33
ВР пропраювала 70 секунд, щоб мати можливість байдикувати місяць
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Партія регіонів зробила рішучий крок на шляху до того, щоб розвінчати думку, ніби опозиціонери своїм блокуванням Верховної Ради допомагають президентові Віктору Ющенку розпустити її: блокування Ради впродовж місяця дає привід главі держави розпустити парламент і оголосити дострокові перевибори народних депутатів. ПР розблоковувала роботу ВР на одну хвилину.
Фракція виступила з ініціативою відкриття пленарного засідання у четвер, але поки що не має наміру розблоковувати роботу Верховної Ради, повідомив сьогодні перший заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Наші колеги дуже стурбовані тим, що може сплинути 30-денний термін. Щоб зняти інсинуації навколо цього питання, то сьогодні наш представник від Партії регіонів, перший віце-спікер Олександр Лавринович відкрив засідання Верховної Ради, розповів про те, що йдуть відповідні консультації з вивчення документів, які надходять з Німеччини з приводу поведінки Луценка, і сказав про те, що консультації далі триватимуть сьогодні протягом всього дня", - сказав він.

За словами Єфремова, у п'ятницю, залежно від результатів цих консультацій буде проведено засідання погоджувальної ради до початку пленарного засідання.

"Якщо буде досягнуто відповідні домовленості, значить Верховна Рада працюватиме. Якщо домовленості досягнуті не будуть, то звичайно, що блокування продовжуватиметься далі. Але тоді вже не буде приводу у наших колег спекулювати тим, що Партія регіонів 30 днів має намір блокувати", - підкреслив він.

Єфремов також повідомив про те, що до парламенту надійшли документи від посла України в Німеччині з приводу інциденту з міністром внутрішніх справ. І ці документи, за його словами, розписані для ознайомлення в парламентські комітети.

"Виходячи з того, що буде описано в цих документах, будуть подальші дії депутатів".

Коментуючи зміст документів від посла України в Німеччині, парламентарій зазначив, що в цих документах посол "підтверджує те, що цей інцидент відбувся... і про те, що наша делегація була у відповідному стані сп'яніння".

"Кажуть, є відеоматеріали, нібито сьогодні вони повинні бути розміщені. Ці матеріали зроблені відеокамерами, які знаходяться в аеропорту, і там нечітка картинка", - додав він.

Єфремов, відповідаючи на питання журналістів, висловив сумнів щодо того, чи буде сьогодні поновлено роботу ВР. Він мотивував це тим, що ще не всі депутати змогли ознайомитися з документами, які надійшли. "Але справа рухається до розв'язки", - сказав "регіонал".

Тим часом, сьогодні, після того як віце-спікер Олександр Лавринович відкрив засідання Верховної Ради, він одразу ж оголосив у ньому перерву до 10 години п'ятниці. "Реалізовуючи волю керівників фракцій, я оголошую перерву до 10 годин п'ятниці. Всього хорошого", - заявив Лавринович.

Засідання тривало хвилину і 10 секунд. На засіданні було 375 депутатів.

Як пояснив віце-спікер, у зв'язку з політичною ситуацією, яка виникла навколо відставки міністра внутрішніх справ і дискусії, яким чином вона повинна бути розглянута, на погоджувальній раді в четвер було висловлено пропозицію відкрити засідання і оголосити перерву для проведення консультацій.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1912 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ