Пт, 2024-03-29, 00:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2009 » Травень » 19 » Ремонтні роботи на мосту Патона паралізують лівий берег Києва до кінця літа
09:27
Ремонтні роботи на мосту Патона паралізують лівий берег Києва до кінця літа
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Автомобільний рух у лівобережній частині Києва відучора паралізовано. Причиною тому стало будівництво транспортної розв'язки біля мосту Патона. Ремонтні роботи продовжаться як мінімум до кінця липня, і до їх завершення транспортних проблем уникнути не вдасться, пише Коммерсантъ-Украина.

Багатокілометрові затори, в яких опинилися вчора кияни і гості столиці, утворилися через початок будівництва транспортної розв'язки в районі мосту Патона на лівому березі Дніпра. Рух тут обмежено ще з минулої суботи. При в'їзді на міст були виставлені загородження, що перекривали дві смуги руху, і встановлені відповідні дорожні знаки.

У вихідні жителі столиці не відчували особливих проблем, вчора ж на під'їздах до мосту Патона з лівого берега утворилися величезні затори, що протягнулися майже через весь проспект Возз'єднання, Русанівську набережну і прилеглі вулиці житломассива Березняки. На мосту Патона також були серйозні проблеми з рухом у бік лівого берега. Прагнучи об'їхати затори, водії користувалися іншими мостами, створюючи нові затори.

"Я поняття не мав про цю ситуацію! Всі вихідні провів із сім'єю за містом. Вранці повернувся. Вже дві години як повинен бути на роботі, але замість звичайної години повзу туди вже третю годину", - розповідає один з водіїв на проспекті Бажана (район Південного мосту).

На ці обурення будівельники не звертали особливої уваги. "Наш народ завжди незадоволений. Не проводять реконструкцію - погано. Проводять - теж погано. Ну що ж, можливо, тепер частіше цікавитимуться новинами міста і виїжджатимуть раніше", - незворушно сказав кранівник.

Нагадаємо, реконструкція мосту Патона передбачена програмою будівництва і реконструкції дорожньо-транспортних об'єктів столиці на 2007-2011 роки. Виконавцем робіт є КП "Київавтодор". Як повідомив вчора директор КП Георгій Глінський, зараз в районі моста Патона йде підготовка до будівництва під ним тунеля, який повинен розвантажити довколишні вулиці.

"Згідно плану будівництва, затвердженому в Київській міській держадміністрації і переданому в ДАІ, завершення робіт на цій ділянці призначене на 31 серпня. Але ми організували цілодобову роботу і сподіваємося закінчити її до кінця липня. Раніше не вийде. Бетон повинен застигнути", - розповів Глінський. За його словами, про можливі транспортні проблеми на цій ділянці населення поінформували заздалегідь.

"З початку травня інформація про те, що рух буде обмежений, надходила в засоби масової інформації. Я особисто розповідав про це по телебаченню. Про це можна прочитати на нашому сайті. Часу підготуватися було досить", - вважає Георгій Глінський.

Він додає, що повністю уникнути пробок під час проведення будівельних робіт неможливо: "Зараз встановлюється бурова машина. Незабаром там (біля мосту Патона.- ред.) буде яма. Всі роботи не проведеш за одну ніч. А значить, обмеження руху і проблем не уникнути".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1981 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ