Пт, 2024-03-29, 00:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2009 » Травень » 21 » Вперше вдалося зняти на відео загравання подружжя Саркозі. "Сміливіше, крихітко!" - шепоче Бруні. ВІДЕО
08:21
Вперше вдалося зняти на відео загравання подружжя Саркозі. "Сміливіше, крихітко!" - шепоче Бруні. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

"Сміливіше, крихітко!" - саме такими словами перша леді Франції Карла Бруні-Саркозі підбадьорює свого чоловіка, президента Ніколя Саркозі, з'ясували журналісти. Репортерам вперше вдалося зняти загравання подружжя у Єлісейському палаці. Ті, втім, ніколи не приховували своїх палких почуттів.

Відеоролик з тим, як перша леді і президент тримаються за руки, цілуються і обмінюються люб'язностями, став у Франції Інтернет-хітом, пише NEWSru.com з посиланням на The Daily Mail.

Особливо глядачів зацікавила репліка першої леді: "Bon courage, chou chou". "Чу-чу" - так у Франції деколи звертаються один до одного юні коханці.

Забавна сцена мала місце минулого тижня, коли Бруні запросила читачок журналу Femme Actuelle для участі в інтерв'ю. Серед розмови "несподівано" з'явився Саркозі, який пояснив, що він повернувся після занять спортом. Президент був у хорошому гуморі: він всівся на ручку крісла, жартував і бовкав ногою.

Відео вже розміщено на десятках французьких сайтів, його подивилися мільйони користувачів.

Тим часом, нещодавно Франція дізналася подробиці їхнього скороспішного роману і з автобіографії того самого друга, який запросив Ніколя і Карлу до себе повечеряти, - Жака Сегели, відомого французького фахівця з реклами, пише The Times.

"Президент був вірний своєму поривчастому характеру: познайомившись з Бруні на вечері у спільного друга, він того вечора ж запропонував їй руку і серце і заявив, що вони будуть на зразок Мерілін Монро і Джона Кенеді", - вказує видання.

З автобіографії стає відомо, що Саркозі, якого за місяць до цього кинула попередня дружина, Сесілія, сам попросив Сегелу познайомити його з Карлою. Коли Карла зазначила, що він славиться баболюбством, Саркозі заявив: "Моя репутація не гірша за твою. Я бачу тебе наскрізь. Я знаю про тебе все, тому що я - все одно що ти".

Інші гості принишкли. Саркозі запропонував Карлі оголосити про заручини. "Жодних заручин! Відтепер я погоджуся жити тільки з чоловіком, який зробить мені дитину!" - відгукнулася Карла. "П'ятьох я вже виростив. Чом би не завести шосту?" - парирував Саркозі.

Він шепнув їй на вухо: "Закладемося, що у тебе не вистачить духу поцілувати мене в губи у всіх на очах". Вона промовчала, але поїхали вони разом.

Сегела запевняє, що одразу зрозумів: Карла зацікавилася Саркозі, оскільки вона почала носити туфлі на пласкій підошві, щоб не нависати над "коротуном-президентом".

Вже після того, як Бруні стала законною дружиною президента Франції, Саркозі визнав, що перша леді впливає на його політичні рішення. "Я надаю велике значення тому, що вона мені говорить, - вказав президент. - Її погляди розширюють мою точку зору, думки". З чуток, Бруні відповідальна за рішення звільнити міністра юстиції Рашиду Даті, а також відмовитися від депортації колишніх терористів до Італії.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1941 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ