Пт, 2024-04-19, 10:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2009 » Травень » 26 » Берлусконі вважає, що "молода дівчина" підніме його рейтинг і зробить з нього "найавторитетнішого лідера в ЄС"
20:34
Берлусконі вважає, що "молода дівчина" підніме його рейтинг і зробить з нього "найавторитетнішого лідера в ЄС"
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Прем'єр Італії Сильвіо Берлусконі переконаний, що справа адвоката Міллза і історія з Ноемі Летіцією не лише не підмочили його репутації, але і допоможуть йому стати "одним з найавторитетніших лідерів в ЄС".
Таку думку він висловив в понеділок в інтерв'ю американському телеканалу CNN, а у вівторок це обговорює італійська преса.

Неприємності, що звалилися на його голову, за словами Берлусконі, жодним чином не стосуються його діяльності в уряді і ніяк не впливають на моральний стан.

"Я зроблений з такого тіста, що, чим більше на мене нападають, тим сильніше я переконуюся в правильності моїх думок і важливості того, що я знаходжуся на цій посаді в ім'я інтересів моєї країни", - заявив він.

Стосуючись теми Ноемі і звинувачень опозиції, прем'єр сказав: "Я упевнений, що ці напади обернуться бумерангом для лівих, тому що італійські громадяни дуже скоро будуть точно знати, про що йде мова. Мій персональний рейтинг - 74,8%, я більш ніж спокійний".

Судові процеси і особисті проблеми, пов'язані з відвідинами дня народження 18-річній красуні, за його словами, лише допоможуть йому набрати голоси на виборах в Європарламент.

Як пише Corriere della Sera, на чию статтю посилається InoPressa, спокою голові уряду додало інтерв'ю, з яким того ж дня виступив батько Ноемі.

Він розповів історію випадкового знайомства Берлусконі з його сім'єю ще в 2001 році. Як говорить Бенедетто Летіція, сам він знайомий з нинішнім прем'єром ще з 1990 року, а дочка була представлена йому в десятирічному віці.

Берлусконі із задоволенням заявляє, що весь галас створений лівими і прихильними до них ЗМІ. Він заявив, що на всі звинувачення в брехні він відповість, однозначно роз'яснивши, яка ситуація насправді.

У статті також приводиться найбільш колоритний коментар прихильника Берлусконі Умберто Боссі, лідера партії "Північна ліга": "Це масштабний штучно роздутий галас, тому що наближаються вибори, а лівим особливо нічого сказати. Я не думаю, що у політика є час на те, щоб доглядати всіх цих жінок. У мене не виходить залишитися наодинці навіть тоді, коли я йду в туалет. У політиків дуже мало часу. Крім того, чесно кажучи, Берлусконі вже у віці. Ну, добре, є віагра, проте я мало в це вірю...".

Проте, якщо батько 18-річній дівчини, яка опинилася в центрі скандального розлучення Берлусконі з дружиною, може допомогти прем'єрові повернути добре ім'я, то колишній бойфренд Ноемі, навпаки, поспішив підтвердити зворотнє.

Як повідомляє The Daily Mail, юнак заявив, що розлучився з дівчиною, оскільки вона проводила дуже багато час з 72-річним Берлусконі.

За версією 22-річного Джіно Фламініо, торік прем'єр випадково побачив портфоліо Ноемі і подзвонив їй сам, абсолютно несподівано.

Фламініо запевняє, що часто підслуховував телефонні розмови Берлусконі і Ноемі. "Він поводився з нею по-батьківськи, і мені це не подобалося. Вона мила, чиста дівчина", - говорить екс-бойфренд.

Проте, за його словами, йому довелося порвати з Ноемі після її поїздки на віллу Берлусконі на Сардинію. Там дівчина не відповідала на його телефонні дзвінки, а потім повернулася разом з прем'єр-міністром, на його особистому літаку. Джіно зрозумів, що не має перспектив: "Все одно що Брітні Спірс зустрічалася б з продавцем з м'ясної лавки".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1703 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ