Пт, 2024-03-29, 07:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » 2009 » Липень » 8 » Джексона поки не поховали, можливо, через дослідження мозку співака. ВІДЕО
19:21
Джексона поки не поховали, можливо, через дослідження мозку співака. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Досі невідомо, де і коли буде похований поп-король Майкл Джексон. Прихильники співака та ЗМІ, що перебувають у Лос-Анджелесі, вважали, що похоронна церемонія буде проведена у вівторок на міському кладовищі Forrest Lawn. Проте групи фанатів і журналістів, що довго чекали біля воріт цвинтаря, так і не побачили кортеж із труною виконавця, передає ИТАР-ТАСС.

У адміністрації цвинтаря спробували переконати присутніх розійтися і припинити "облогу", оскільки тіло Джексона не повертають туди з концертного Стэйплс-центру, де відбувалась церемонія прощання.

Джексони не говорять про те, коли поховають зірку. Вони прощалися з ним у вівторок в залі на території кладовища, звідки труну із Джексоном перевезли у Стэйплс-центр. Можливо, що в труні, яку так і не відкрили на публічній церемонії прощання, тіла не було, гадають ЗМІ.

Раніше родичі хотіли поховати тіло виконавця на території його ранчо "Неверленд" за 193 км від Лос-Анжелеса, проте закони штату Каліфорнія забороняють поховання останків некремованої людини за межами цвинтаря. А кремація тіла Джексона не відповідає побажанням його сім'ї.

Не виключено, що тіло ще не поховали, тому що його мозок ще перебуває на експертизі. Як повідомив заступник старшого коронера (слідчого у справах про насильницьку або раптову смерть) Ед Уїнтер, частина мозку знаменитості досі перебуває на експертизі і після її завершення буде віддана назад сім'ї покійного. "Як тільки ми завершимо з мозком, ми його повернемо. Потрібно провести серію тестів", - вказав Уїнтер.

За його словами, Джексони не повідомляли слідчим, як мають намір вчинити із тілом. "Останнє, що я чув, - це що вони поки його не ховають", - уточнив він.

Тим часом оприлюднене свідоцтво про смерть Майкла Джексона. У нім професія поп-короля визначена як "музикант", проте точну причину його смерті 25 червня в Лос-Анжелесі не вказують. У документі немає вказівок на місце ймовірного поховання співака.

Результати першого розтину тіла Джексона дозволили сказати, що смерть співака не була насильницькою. Повторний розтин, проведений за наполяганням близьких, мало чим прояснив ситуацію. Очікуються підсумки токсикологічної експертизи, які повинні підтвердити або спростувати версію про те, що причиною зупинки серця знаменитості стало випадкове передозування знеболювальних медичних препаратів.

Вчорашнє прощання з "королем поп-музики" більше нагадувало вшановування виконавця, а не траурну панахиду. Про співака висловлювалися друзі, близькі, родичі, серед яких були такі зірки, як Стіві Уандер, Мерайя Кері, Лайонел Річи, Дженіфер Хадсон, Мартін Лютер Кинг III, Ашер та інші. Мабуть, найяскравішою частиною проводів стала демонстрація відео та численних кліпів винахідника знаменитої "місячної ходи".

Закриту труну з тілом Майкла Джексона, що виблискувала золотом, внесли на сцену брати співака, які наділи кожен на одну руку білосніжні рукавички, розшиті блискітками. Цей сценічний аксесуар, разом з чорним капелюхом і шкарпетками, що виблискують інкрустацією, були фірмовою "візитівкою" покійної знаменитості.

Американський продюсер і виконавець Смокі Робінсон урочисто прочитав відгуки з приводу смерті кумира мільйонів, що надійшли від Нельсона Мандели, Дайани Росс та інших знаменитостей, яких за життя співак вважав своїми друзями.

Президент США Барак Обама, що перебував у вівторок з візитом у Москві, поставив покійного короля поп-музики Майкла Джексона в один ряд з Елвісом Преслі, Френком Сінатрою та групою "Бітлз". "Поза сумнівами він (Джексон) був одним з видатних естрадних артистів нашого і будь-якого іншого поколінь. Як Елвіс, Сінатра і "Бітлз", він став стрижневою частиною нашої культури", - підкреслив Обама в інтерв'ю телекомпанії CNN.

Президент також нагадав, що особисте життя поп-короля було трагічне. "Його екстраординарний талант і музика були затьмарені значною мірою трагедією особистого життя. Для нас важливо затвердити все найкраще, що було в нім", - резюмував Обама.

Після виступів багатьох знаменитостей на завершення дійства усі, хто виступав на сцені, виконали композицію "Мир і ми". Глядачі підспівували стоячи, а потім нагородили аплодисментами братів, сестер і трьох дітей Джексона. Останнє слово дочки співака, 11-річної Періс-Майкл Кетрін Джексон, не залишило нікого з глядачів байдужим.

На початку церемонії сцену прикрашало зображення покійного з написом "Світлій пам'яті Майкла Джексона, Поп-короля (1958-2009)", під завісу вона змінилася на "Я живий, і я тут навіки".

Церемонію організував власник "Стейплс-центр" - компанія AEG. Вона влаштовувала серію концертів Джексона в британській столиці. Виступи планувалося почати 13 липня і завершити вже у рамках світового турне в березні 2010 року. На жаль, втілити ідею прощальних гастролей співакові не вдалося. Він раптово помер у віці 50 років.

Джексон - один з найуспішніших співаків в музичній історії, за що і отримав титул короля поп-музики. Його Thriller увійшов до Книги рекордів Гіннеса як найбільш продаваний альбом усіх часів і народів.

За свою кар'єру Джексон отримав 13 премій "Греммі" і 13 разів його сингли займали верхню сходинку в американських чартах. Його ім'я двічі занесене до Залу слави рок-н-ролу - як сольного виконавця і як вокаліста Jackson 5.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1854 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ