Пт, 2024-04-19, 01:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » 2009 » Липень » 29 » Лікар Джексона визнав, що дав йому сильне знеболювальне перед смертю
21:44
Лікар Джексона визнав, що дав йому сильне знеболювальне перед смертю
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Лікар Майкла Джексона - доктор Конрад Мюррей - зізнався слідчим, котрі розслідують обставини і причини смерті поп-зірки, що в трагічний день 25 червня дав своєму підопічному сильний знеболювальний засіб пропофол, який, на думку влади, і вбив Джексона, повідомляє ИТАР-ТАСС з посиланням на Associated Press.

За словами представника правоохоронних органів, Мюррей кілька разів до цього робив Джексону ін'єкції пропофола, щоб допомогти йому заснути. Поліція виявила цей лікарський препарат та інші заспокійливі засоби в будинку Джексона у Лос-Анджелесі.

Поліція Лос-Анджелеса схильна розглядати раптову смерть Майкла Джексона як "ненавмисне вбивство". Головним підозрюваним називають особистого лікаря Джексона - Конрада Мюррея. Вважається, що серце у Джексона зупинилося після того, як Мюррей дав йому сильний знеболювальний засіб пропофол.

Нагадаємо також, що Мюррей відразу накликав на себе підозри, зникнувши в день смерті поп-зірки.

З моргу зник ніс Джексона

Тим часом, результати огляду тіла співака, проведені медиками відразу після його смерті, обростають новими подробицями. Як стало відомо напередодні, з моргу зник носовий протез, який Майкл Джексон носив майже 10 років, передає "Комсомольская правда в Украине".

Як розповів журналу Rolling Stones свідок, що побажав залишитися невідомим, коли він побачив тіло співака, яке лежало на столі в морзі, протеза на його обличчі вже не було: "Обличчя Майкла, що піддавалося стільком хворобливим переробкам і яке він десятиліттями ховав від публіки, було відкрите і на нього падало яскраве світло. Протез, який він зазвичай прикріплював до пошкодженого носа, був відсутній. На його місці були видні шматочки хряща, що оточували маленьку темну дірочку".

Один з домробітників поп-короля розповів, що Джексон зберігав удома велику кількість фальшивих носів, які кріпив собі на обличчя за допомогою пластиру і сценічного клею. "У вбиральні він зберігав безліч фальшивих носів і сценічного клею. За його словами, він використовував це для перевдягань. Але деякі з них були схожі на його справжній ніс", - наводить видання слова домробітника Едріана Макмануса.

Раніше у звіті патологоанатомів згадувалося, що обличчя співака було деформоване в результаті численних втручань пластичних хірургів, проте наскільки - не повідомлялося. Як підрахували медики, Майкл переніс не менше 13 пластичних операцій. За словами близького до Джексона джерела, хірурги настільки спотворили обличчя співака, що ніс на його обличчі практично був відсутній.

Ще у 2001 році західні таблоїди писали про те, що через невдалу пластичну операцію ніс співака майже повністю провалився: "Ніс співака уразив некроз, тобто омертвляння хряща. Для поп-зірки це стало справжньою драмою. Він почав носити хірургічні маски і прикривати обличчя чорною хусткою, але зовсім не тому, що боявся мікробів. Насправді все було куди драматічніше - співак ховав своє спотворене обличчя. Майкл навіть замовив спеціальний носовий протез, але не тільки в суто естетичних цілях, а й для того, щоб нормально дихати".

Кожного разу, коли він з'являвся на людях без лицьової пов'язки, протез ретельно камуфлювали під товстим шаром гриму. Прихильники співака вважали, що ніс у співака все ж таки свій - нехай навіть знівечений пластикою. І помилялися.

Це з'ясувалося, коли Майкл виступав на сцені "Медісон Сквер Гардена" в Нью-Йорку. Співак випадково зачепив рукою кінчик носа, і той відвалився і впав на сцену прямо до ніг зірки. Глядачі були шоковані, а Майкл був вимушений поспішно рятуватися втечею за куліси.

Пізніше, у 2004 році, пластичні хірурги спробували реставрувати ніс співака, пересадивши йому на обличчя шматочок хряща, узятого з його вуха. Проте і ця операція також не увінчалася успіхом.

Помічник співака вкрав у нього страховку на 20 млн

Тим часом з'явилися повідомлення, що помічник Майкл Джексона привласнив собі страхову премію, що належала співакові. Її сума перевищує 20 мільйонів доларів.

У 2002 році Джексон отримав страховий поліс на максимальну суму у разі своєї смерті. Днями найближчий друг короля поп-музики пластичний хірург доктор Стівен Хоеффлін заявив, що один з помічників Майкла Джексона, як це неправдоподібно і жахливо звучить, в останні місяці взагалі не платив йому страховку. Сім'я короля поп-музики упевнена, що ця людина привласнила гроші.

Після того, як цей факт відкрився, страховики зв'язалися із нечистим на руку помічником, і той пообіцяв вислати гроші. Проте цього не зробив.

За словами доктора, сім'я короля поп-музики зараз може розраховувати тільки на 2,5 мільйона доларів замість очікуваних 22,5 мільйонів. Крім того, пластичний хірург стверджує, що сім років тому (коли був укладений договір страховки) Майкл Джексон не вживав у такій кількості сильнодіючі засоби, як останнім часом, і відповідно міг претендувати на максимально можливу виплату.

Сім'я співака зараз на взводі, оскаженіла і відкриває судовий процес проти помічника Джексона, який підозрюється в шахрайстві. "Те, що трапилося, просто неймовірно, - сказав один з родичів короля поп-музики. - Зайвий раз доводить рівень некомпетентності акул, які оточували Майкла".

Питання страхових виплат для сім'ї Джексона дуже важливе, оскільки Майкл Джексон залишив після себе боргів більш ніж на 400 мільйонів доларів.

Майкл Джексон помер 25 червня у віці 50 років. Результати першого розтину поп-короля дозволили сказати, що смерть співака не була насильницькою. Повторний розтин, проведений за наполяганням близьких, мало чим прояснив ситуацію.

8 липня родичі, друзі і прихильники Майкла Джексона попрощалися з ним назавжди на концерті його пам'яті в Лос-Анджелесі.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1696 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ