Пт, 2024-03-29, 15:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 39 40 »


"У 2008 році ісландці і приїжджі робітники зі Східної Європи юрбами залишали острів після того, як в результаті світової економічної кризи знецінилася ісландська крона і почалося безробіття. Враховуючи, що населення острівної держави становить лише 318 тисяч, подібний відтік жителів вселяє серйозні побоювання".



Одні називають ролики "пікантними", інші - "джерелом натхнення". Кім Клійстерс у помаранчевій спідниці сідає на шпагат, Каролін Возняцкі подає тенісний м'яч прямо в театральний генератор вітру, а Вікторія Азаренко вимовляє за кадром: "Я люблю бити по м'ячу з усієї сили. Щоб розплющити. Якщо м'яч повертається, це натяк: можливо, трохи сильніше?"



Стародавні єгиптяни, китайці і римляни створювали запаси зерна, що дозволяли в неврожайні роки стримувати зростання цін на харчі. "Але сьогодні ми не робимо того, що робили єгиптяни, китайці і римляни, - нарікає видання.


Ухвалення середньострокової бюджетної програми, що передбачає скорочення витрат і збільшення податків, є умовою надання Греції чергового траншу допомоги Євросоюзу і Міжнародного валютного фонду.


За даними офіційної статистики, в Чехії проживає близько 32 тис росіян. "Для 10-мільйонної країни це небагато, але офіційні цифри затьмарюються тисячами тих, хто живе між Москвою і Прагою, прихоплюючи із собою частину потом і кров'ю зароблених грошей, щоб відвести їх з нестабільної, на їхню думку, Росії в безпечні чеські банки".



В інтерв'ю вона поставила риторичне запитання, як потрапив до списку найбагатших громадян син Януковича, "простий зубний лікар. Скільки зубів треба для цього вирвати?"
Янукович знає: за наявності потужної опозиції і чесних виборів він втратить владу в 2012 році. Він хоче нейтралізувати цю загрозу.



Люди, які в роки радянських репресій до хрипоти обговорювали політику в стінах своїх кухонь, замовкли, вийшли з-за столу і зайнялися замість усього цього переробленням тих самих кухонь. Але от молоде покоління заговорило знову.




Якщо Тимошенко і не братиме участі у виборах, всі і так будуть знати, що "Батьківщина" - це політична сила Тимошенко. Ніхто не завадить їй бути прапором кампанії. А неучасть Тимошенко у виборах може піти "Батьківщині" тільки на користь - вона постане лідером, якого боїться влада, а тому і знімає її з дистанції.



 
Коли Путін переможе, він отримає змогу залишатися при владі два шестирічних терміни поспіль
. Реальна опозиція могла би брати участь у виборах без шкоди для влади, але поки що з'являються лише химерні фігури типу олігарха Прохорова.


Пропонуємо вашій увазі деякі матеріали з доповідей про Росію, торкаючись політики, економіки, актуальних явищ і подій. Щоб стати модернізатором, одного "iPad" недостатньо, зауважують оглядачі Медведєву, визнаючи, що Інтернет стає цінним майданчиком для свободи слова.



Один з головних невизнаних фактів про секс - ми встановлюємо на нього ціну.


Їм довелося знищити майже 6000 тонн огірків, 3500 тонн помідорів і 1300 гектарів салату.



Фахівці підрахували, що одна німецька кішка є причиною вироблення 2,2 тонн CO2 на рік, причому приблизно половина цієї кількості виникає в процесі виготовлення кормів та упаковки для них, друга - в результаті утилізації наповнювачів для котячих туалетів і порожніх банок. Канарки набагато економніші: на частку кожної з них припадає лише 15 кг CO2 на рік.



Якщо жінки стануть впливовішими в сексуальних відносинах, ми побачимо більше шлюбів, більш старанні залицяння з боку чоловіків тощо - "секс подорожчає". Але сьогодні нічим таким і не пахне.


В амадин є ідеальна відмовка для походів наліво - генетична схильність. "Досліджуючи сексуальну поведінку зебрових амадин, науковці виявили: схильність до проміскуїтету передається з покоління в покоління"





Тиск на Київ росте як трава навесні. Його апогеєм стали одкровення голови ради директорів російського газового монополіста "Газпром", який заявив у Брюсселі про те, що в "Північний потік" планується перекинути з українського напрямку до 20 млрд кубометрів газу на рік.



Фінансову допомогу Іраку здійснювали у вигляді перевезення великих сум готівки.



"На жаль, через паління знижується вага, тому багато людей, що піклуються про свою зовнішність, вирішують продовжувати палити, щоб не погладшати. Отримані результати становлять великий інтерес, позаяк вони можуть спонукати таких курців назавжди відмовитися від шкідливої ​​звички без ризику погладшати".



Перше підтверджене "сонячне цунамі" відбулося в 1859 році. Якщо таке
повториться сьогодні, на відновлення піде від 4 до 10 років. Через кілька днів на телеграфних станціях у всьому світі почалися дивні явища: через геомагнетичні струми деякі телеграфісти стверджували, що можуть обходитися без електричних батарей.


На тлі економічної кризи, що розгорілася, бєларуси вихлюпують накопичений гнів досить несподіваними способами.