Чт, 2024-04-25, 06:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 39 40 »

Незважаючи на багаторазові запевнення влади в тому, що японська атомна криза не справить істотного впливу на рівень радіації, населення кількох регіонів світу охоплено споживчою панікою.


За неофіційними даними, на АЕС "Фукусіма" загинули п'ять робітників, які займалися ліквідацією аварії. Причину їхньої смерті поки не встановлено.

 

Україна все ще, й через 25 років, стикається з наслідками Чорнобильської катастрофи.



У квітні 1986 року вони боролися з катастрофою майже голіруч.Усього їх було близько 600 тисяч, і через 25 років вони носять звання "ліквідатор" - з гордістю і люттю водночас.



На даний момент перевага японців перед жителями територій навколо української електростанції в тому, що евакуацію вже проведено, тоді як з околиць Чорнобильської АЕС людей вивезли тільки наступного дня після катастрофи, коли радіація вже проникла в їхні домівки.


Українська столиця, де київське "Динамо" зіграє сьогодні ввечері з Manchester City, - це місто, яке овіяне історією, але відчайдушно прагне до модернізації .


"Сім'ї змушені поринути в убогість, якщо хтось з рідних серйозно захворіє, жахлива прірва між дуже багатими і абсолютними жебраками, привілеї, якими користається меншість" - все це різко контрастує з "марнославними іграми владної верхівки".

.
H2O має намір подати до Лукашенка позов від імені його жертв і в разі успіху накласти арешт на фінансові активи бєларуського президента у Великобританії та інших країнах світу.

.
Можливості великих реформ у репресивному оточенні невеликі, збереження курсу в Грузії, в Україні й у Киргизії - часткових демократіях, що борються, але вже пережили переворот, - повинне залишатися пріоритетом.


Режим полковника Каддафі як і раніше отримує сотні мільйонів доларів від продажу лівійської нафти, незважаючи на низку санкцій.




Україна, з огляду на міжнародну увагу, ризикує знову опинитися в "мертвому куті", з якого вона вибралася після Помаранчевої революції.


Європейським та американським офіційним особам слід роз'яснити Януковичу - відкритим текстом, щоб нюанси не тлумачилися перекручено, - що політика його адміністрації виглядає як регрес демократії".


"Їхня загальна чисельність сягає кількох сотень. Завдання цих підрозділів - навчати особовий склад і сприяти збройним силам опозиції".


У жодній європейській країні не курять і не п'ють у таких кількостях, як в Україні.


Уряду сусідньої Росії це тільки на руку - ніщо так не загрожує Путіну, як успішна стабільна демократія і ринкова економіка в державі по сусідству. Тиск Росії на Київ великий.


"Але як нам зрозуміти народ, який не цінує відданості Горбачова - лідера, якого так і не розбестила влада, - демократії і реформам?"


Вашингтону незручно критикувати Януковича після того, як він зголосився передати США запаси високозбагаченого урану.


Коли керівництво брокерської компанії дізналося, що кошти належать Каддафі, воно відмовилася мати справу з цими грошима.


Журналісти, письменники і захисники свободи ЗМІ задоволені ухваленим у четвер рішенням британського судді про відхилення позову про наклеп.


Помаранчева революція в Україні поклала початок викриттю радянських історичних міфів, що вже давно назрівало. У центрі був Сталін з ініційованим ним Голодомором 1932-1933 років.