Сб, 2024-04-20, 02:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 47 48 49 50 51 ... 88 89 »

 

 

Російська Федерація значно посилює свій вплив на кримінальний світ в Україні, а через нього - і на погіршення криміногенної ситуації на території нашої держави.


 

 

Громадянин України в автомобілі з дипломатичними номерами намагався вивезти до ЄС майже 60 тисяч пачок цигарок під виглядом "дипломатичного вантажу".


 

 

Президент зауважив, що загальна вартість цієї колекції за документами, які були надані прикордонною службою і військовою прокуратурою, на сьогоднішній день перевищує 16 млн євро.


 

 

Анонімне джерело, що стоїть за витоком більше 11 мільйонів документів панамської юридичної фірми Mossack Fonseca, перервало мовчання.


 

 

У місті Щастя Луганської області СБУ спільно з поліцією виявили схрон з переносним зенітно-ракетним комплексом "Ігла", гранатометом РПГ-26, тротилом і патронами калібру 7,62.


 

 

Прокуратура Італії розслідує з зловживання борговими зобов'язаннями уряду, до яких причетний Deutsche Bank.


 

Поліція Португалії і співробітники поліцейської служби ЄС – Європолу – заявили, що розкрили осередок впливового угруповання російської мафії, яка, ймовірно, "відмиває" гроші через європейські футбольні клуби.


 

 

Третейський суд Гааги узявся до арбітражних розглядів за двома позовами до Росії з боку ПАТ "Укрнафта" і ТОВ "Стабіл".


 

 

У Москві в значних обсягах з'явилися купюри, вкрадені з банкоматів і банківських сховищ Донецької і Луганської області.


 

Державна фіскальна служба України відкрила кримінальне провадження за фактом умисного ухилення від сплати податків стосовно громадянина Канади Савіка Шустера і посадових осіб компанії "Савік Шустер Студія".


 

 

У Львівській облдержадміністрації заявляють, що офіційний сайт установи (loda.gov.ua) третій день не працює через хакерську атаку. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.


 

 

Український олігарх Дмитро Фірташ купував секретні відомості у двох чиновників кримінальної поліції німецької землі Мекленбург - Передня Померанія.


 

 

Під заборону Меджлісу в Криму підпадає понад 2,5 тис. людей, які є членами більш ніж 250 селищних, міських і сільських меджлісів.


 

 

Кошмарний сон уряду будь-якої країни: добре замасковані "сплячі" бійці елітних спецпідрозділів, заслані з інших країн. Саботажники, провокатори, терористи, готові діяти за першим наказом.


 

Среди госактивов РФ, арестованных во Франции, $400 млн, которые спутниковый оператор Eutelsat должен уплатить предприятию "Космическая связь", и $300 млн, которые компания Arianespace должна заплатить "Роскосмосу".


 

 

У "панамських документах" знайшли онуку художника Пабло Пікассо, а також відомих колекціонерів з сімей Тіссен-Борнеміса та Нахмад.


 

Поиски Тараса Познякова, который 4 апреля взял попутчиков и пропал без вести на трассе под Киевом, пока не дали результатов. Об этом сообщил спикер полиции Киевской области Николай Жукович.


 

За день до свого звільнення генеральний прокурор Віктор Шокін відправив у відставку Давида Сакварелідзе - одного зі справжніх реформаторів і борців із зашкарублою системою в стінах ГПУ.


 

 

Колишній президент Гондурасу Рафаель Кальєхас, який звинувачується в причетності до корупційного скандалу в Міжнародній федерації футболу (ФІФА), визнав свою провину.


 

Генеральна прокуратура України має намір притягнути до кримінальної відповідальності трьох російських суддів і трьох прокурорів, які незаконно ув’язнили українську льотчицю Надію Савченко.