Чт, 2024-03-28, 14:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 88 89 »

За клопотанням прокуратури Нахімовського району м. Севастополя судом застосовано тимчасовий арешт відносно 32-річного громадянина Росії, обвинуваченого в замаху на вбивство.


Два потужні вибухи пролунали в понеділок, 15 квітня, біля фінішної межі Бостонського марафону, який проводиться в місцевий День патріота, приурочений до боїв при Лексінгтоні і Конкорді в ході війни за незалежність США.



В Республике Сербия полиция устанавливает обстоятельства бойни, произошедшей в деревне Велика-Иванча в 60 километрах к югу от Белграда, под городом Младеновац.



Пестициди викликають у бджіл епілепсію. Також ентомологи довели, що під дією пестицидів у бджіл погіршується пам'ять та інші розумові здібності.



У Бразилії лікаря Віргінію Суареш ді Соуза (Virginia Soares de Souza), вже звинувачену у вбивстві семи пацієнтів, підозрюють в аналогічному злочині щодо більш як 300 осіб.


Негода, критична ситуація на шляхах Києва й області та погана робота рятувальних, комунальних служб спонукала небайдужих людей самоорганізуватися, аби розчистити сніг та звільнити автівки із снігових заметів.

 

В четверг вечером в ста метрах от базы киевского "Динамо" в Конча-Заспе произошла авария со смертельным исходом, участницей которой стала супруга Сергея Реброва.



На Северном Кавказе полиция задержала подозреваемого в убийстве, совершенном месяц назад в подземном переходе у станции московского метро "Текстильщики".



Полиция Омска ведет поиск злоумышленников, причастных к нападению на известного сибирского спортсмена, чемпиона региона по боксу и члена сборной России 24-летнего Ивана Климова.



В столице расследуется убийство посетителя ресторана, которым оказался выходец из Закавказья, выдававший себя за армейского офицера.



Корпорація Microsoft оголосила в п'ятницю, 22 лютого, про те, зазнала хакерської атаки.



Южноафриканский легкоатлет Оскар Писториус утром 19 февраля прибыл в суд Претории на слушания по делу об убийстве своей подруги, модели Ривы Стенкамп.



18 лютого у Дніпровському районному суді столиці розглядатимуть справу Сандея Аделаджи.



У ресторані "Апрель", розташованому за адресою Червоноармійська, 25 в центрі Києва стався вибух газового балону з виникненням пожежі. Постраждали понад десять осіб. Троє постраждалих з опіками 80% тіла знаходяться в опіковому центрі.



Іспанська поліція спільно з Європолом відзвітувала про розкриття організованої групи, що базувалася в Росії і займалася кібершахрайством.


За словами генерал-лейтенанта міліції та нардепа від "Батьківщини" Геннадія Москаля, тільки у січні цього року в Україні скоєно "річну норму" вбивств. Він наголошує на цифрі – 5 тисяч.



Снайпера, на якого полювали всі бойовики Іраку, застрелив молодий злодюжка.



Печерський райсуд поставив крапку в найрезонанснішій справі в історії української незалежності.


В Тбилиси, на минувшей неделе из единственной в мире тюрьмы для королей "блатного мира" вышли на свободу сразу шесть "воров в законе".


Хакери, які називають себе активістами руху Anonymous, зламали один із урядових сайтів США і вкрали секретну інформацію.