Чт, 2024-04-25, 09:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини України. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 698 699 700 701 702 ... 786 787 »

Переяславська Рада - збори представників запорізького козацтва на чолі з Богданом Хмельницьким, які відбулися в січні 1654 року в Переяслав-Хмельницькому


"Формується нова правляча еліта, що складається в основному з представників Донецька та Макіївки з невеликими вкрапленнями місцевих.Хотілося б зрозуміти, чи є межа цієї кадрової інтервенції?Навіть директор сімферопольського цвинтаря "Абдал" у нас приїжджий, прибув із Києва, але сам — донецький"


"Та найпринциповіше значення має вилучення з антикорупційного закону норми про обов’язкове декларування доходів і витрат усіма близькими та родичами державних службовців"


Сегодня бывший премьер-министр Украины прибыла для допроса в Генеральную прокуратуру. В руках она несла книгу "Судебный отчет по делу антисоветского правотроцкистского блока"


"15 грудня 2010 року демократія в Україні зазнала жорстокого удару. Це дата, з якої політичні переслідування набрали якісно нового значення і загрозливого розмаху. Свобода розтоптана, диктатура Партії регіонів показала своє справжнє обличчя"

В ніч з 23 грудня на 24 грудня незалежне Інтернет-видання "Голос UA на РФ" (holosUA.com) піддалося хакерській атаці.
Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-12-24| Коментарі (0)


"Цей вчинок, крім того, демонструє, яку саме двомовність намагається встановити в Україні нова владна команда. Йдеться, по суті, про те, щоб звільнити Україну від української мови, та, за великим рахунком, від українського духу"

На львівському порталі розміщено флеш-гру, в якій користувачеві пропонується відстрілювати народних обранців, аби вони не стали "бандитськими шестьорками".

Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-12-23| Коментарі (0)


Депутата від фракції БЮТ-"Батьківщина" Михайла Волинця, який постраждав під час бійки в парламенті 16 грудня, викликали на допит у столичну прокуратуру


"Депутатів від групи "За Україну!" за те, що вони перебували на своїх робочих місцях, по-звірячому побили ті ж самі "законотворці" з Партії регіонів. Але кримінальні справи щодо побиття Олеся Донія, Володимира Карпука та інших депутатів прокуратура так і не відкрила"


Так в Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури прокоментували слова екс-прем'єра і лідера БЮТ після чергового відвідування цього відомства про те, що ГПУ вирішила викликати її туди щодня, щоб обмежити її виїзди в регіони і спілкування з людьми


Тому що ті, хто вважає, що Україна - прекрасне місце для задоволення власних інтересів, ті, хто займається лише розподілом мільярдів і влади в своєму клані, не хочуть чути незручні голоси. А я - найбільш незручний голос, тому що народ на моєму боці"

АВТОРСЬКА  КОЛОНКА    VOX   POPULI


Шановний пане Тягнибок! Якщо ви відсторонитесь від існуючої поки що опозиції,то   дуже скоро ваша політична сила буде ховатися у криївках, можливо навіть        без вас, бо складається таке враження, що ви або вичікуєте, або дієте за чиїмось замовленням


"Кримінальна справа проти Тимошенко - це "ширма", щоб задовольнити політичні амбіції влади і перетворити опозицію в "кишенькову"


За останню декаду в Україні зросли ціни на хліб, молоко й овочі. Такі дані наведено в щодекадній довідці про зміни середніх рівнів цін на харчові продукти в підприємствах торгівлі і на продовольчих ринках загалом по Україні станом на 20 грудня 2010 року


Більшість лідерів БЮТ ще донедавна посідали керівні посади в державі, зокрема, очолювали силові відомства. Враховуючи це, сказав Тягнибок, вони обов'язково мають володіти фактажем щодо корупційних дій нинішніх високопосадовців, а отже можуть оприлюднити ці дані, демонструючи справжню суть нинішньої влади


З розданих "заготовок" видно, що парламентарі були заздалегідь ознайомлені з доповіддю заступника генпрокурора


Перед допитом екс-прем'єр повідомила журналістам, що не боїться зміни запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд на арешт. "Якщо сьогодні намагаються посадити за виплату пенсій, то у мене є повна психологічна готовність до всіх дій влади"


Із 74 засідань 6-ї сесії ВР жодного разу не були присутні на засіданнях такі парламентарі: Рінат Ахметов, Андрій Веревський, Сергій Кий, Олександр Лєщинський, Володимир Мальцев, Юрій Чертков (усі – Партія регіонів), а також Костянтин Жеваго (фракція Блок Юлії Тимошенко-"Батьківщина")


Венеціанська комісія піддала сумніву легітимність президента Віктора Януковича. Про це йдеться у висновку Венеціанської комісії "Про конституційну ситуацію в Україні"