Пт, 2024-04-19, 11:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини культури та освіти. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 93 94 »

Вчені археологічної школи університету Базілікати Массімо Осанна і його колеги поблизу міста Потенца розкопали будівлю в грецькому стилі, схожу на храм.


Аукціонний дім "Крістіс" у Нью-Йорку виставляє в травні на щорічних вечірніх торгах імпресіонізму і модернізму десятки шедеврів найбільших художників минулого століття - Ренуара, Моне, Піссаро, Далі і інших.


Около ста режиссеров и деятелей российского кино подписали открытое письмо "Нам не нравится!", чтобы выразить протест против авторитарных методов руководства Михалкова, близкого к власти и лично к Путину.


Тираж третьего тома книги Харуки Мураками "1Q84" достиг одного миллиона экземпляров всего за 12 дней с начала продаж.

 

 

"Щур" не мав офіційного статусу художньої роботи, тому двірники прийняли його зображення за звичайне вуличне хуліганство і зафарбували.



В Москве состоялся предварительный показ для журналистов нового мюзикла Максима Дунаевского "Любовь и шпионаж". Но пишущей публике показали лишь несколько фрагментов будущего спектакля, хотя по ним уже можно сделать вывод.


Колекцію творів українських авангардних художників початку XX століття, що вважалася до недавнього часу втраченою, придбав Фонд українського авангардного мистецтва.


Кампанія за збереження знаменитого напису Hollywood на горі Маунт-Лі в Лос-Анджелесі досягла успіху в досягненні своєї мети. За рахунок добровільних пожертвувань меценатів, студій, режисерів, акторів і жителів зібрано 12,5 млн доларів.


Відомий британський письменник Алан Сіллітоу (Alan Sillitoe) помер у віці 82 років у лондонському шпиталі Charing Cross.


Знаменитый фестиваль музыки в стиле кантри "Стейджкоач" стартовал в Индио, на побережье Калифорнии. Этот музыкальный фестиваль считается одним из самых демократичных и "антигламурных".


Єгипетські археологи виявили 383 бронзові монети, вік яких складає близько двох тисяч років.




Названо імена найбагатших британських музикантів, діячів музичної індустрії та інших сфер шоу-бізнесу. Офіційно список буде опубліковано в The Times тільки в неділю.


Автобиографическая книга знаменитой французской писательницы Франсуазы Саган "Toxique. Отрава" впервые выйдет в России. Роман, подготовленной издательством "Эксмо", поступит в продажу в ближайшие дни.


Аукционный дом Sotheby's выставит на торги в Лондоне и Париже картины крупнейших французских художников XX века из коллекции знаменитого французского коллекционера и мецената начала века Амбруаза Воллара.


У концертному залі Volkshaus (Цюрих, Швейцарія) 26 квітня відбудеться виступ українського гурту "Гайдамаки", що має на меті ще раз привернути увагу Європи до проблеми Чорнобиля.


Австралийская поп-певица Кайли Миноуг наконец анонсировала выход своего десятого студийного альбома. Диск с претенциозным названием "Aphrodite" будет выпущен на лейбле Parlophone уже 5 июля.


Всесвітньо відомий канадський цирк Cirque du Soleil отримав дозвіл поставити цикл постановок з використанням музики і пісень покійного "короля поп-музики" Майкла Джексона.


У п'ятницю, 23 квітня, у Всесвітній день книги, відомі українські письменники влаштують у Києві святковий письменницький автопробіг під гаслом "Ударимо автопробігом проти безкнижья й нехлюйства!".


Иран хочет получить 300 тысяч долларов с Британского музея, который снова задержал передачу так называемого цилиндра персидского царя Кира Великого - древнейшего в мире билля о правах.


Студия Summit Entertainment, приобретшая авторитет после триумфальной премьеры вампирской саги "Сумерки", готовит новый проект - о войне полов.