Ср, 2024-04-24, 22:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 85 86 87 88 89 ... 148 149 »


 

Жители Земли смогут стать свидетелями астрономического явления - прохождения Венеры по диску Солнца, которое произойдет вновь только 11 декабря 2117 года.



Во второй половине нынешнего столетия в Землю может врезаться астероид, причем таких опасностей не одна, а "множество", показало исследование американских ученых.



Солнечная обсерватория НАСА SDO "увидела" на диске Солнца изображение длинноногой птицы, похожей на страуса или вытянувшегося петуха.



Россия запустила в космос ракету-носитель "Зенит-3SL" с американским телекоммуникационным спутником Intelsat-19. Старт ракеты состоялся в пятницу в 09:23.



Сексуально задоволені жінки йдуть по життю легко. Такого висновку дійшли бельгійські дослідники з Католицького університету Лувена.



Перший у світі приватний космічний корабель Dragon (SpaceX-D3) здійснив благополучне приводнення в акваторії Тихого океану.

 

Злиття у Всесвіті двох сусідніх галактик - Чумацького Шляху, де розташована Сонячна система, і Туманності Андромеди - неминуче.




В  настоящее время каждый взрослый и даже ребёнок имеет в собственности мобильный телефон.



На Солнце начинается очередной пик активности, который будет продолжаться ближайшие несколько лет, предупреждают эксперты.



Астероїд 2012 KP24 розміром з шестиповерховий будинок у понеділок ввечері пролетів повз Землю на відстані близько 57 тисяч кілометрів.



Американское аэрокосмическое агентство NASA опубликовало удивительные снимки "звездного следа", больше напоминающие кадры из фантастического фильма Стенли Кубрика "2001 год: Космическая одиссея".



Астрономи американської обсерваторії Маунт-Леммон відкрили новий астероїд. У понеділок, 28 травня, він пролетить на відстані 56 тисяч кілометрів від Землі.



На Марсе в далеком прошлом теоретически могли существовать условия для зарождения жизни, считают американские астрономы.



Швейцарський літак, здатний літати завдяки сонячній енергії, піднявся в повітря і вирушив у перший на світі міжконтинентальний переліт, не використовуючи ні краплі палива.



Ракета-носій Falcon 9 із космічним кораблем Dragon у вівторок, 22 травня, стартувала з космодрому на мисі Канаверал у США до Міжнародної космічної станції.



В наше время наука и техника развиваются очень быстро, а поэтому иногда не так просто сориентироваться и приобрести себе самую лучшую модель мобильного телефона по приемлемой цене.



У Росії та Швеції виявлено наскальні малюнки, що слугували аналогом сучасних соціальних мереж для первісних людей бронзової доби.



У ніч проти понеділка практично весь Азіатсько-Тихоокеанський регіон, а також західні штати США могли спостерігати одне з найкрасивіших астрономічних явищ - сонячне затемнення.



Состоялось крупнейшее событие года для всех жителей Российской Федерации, чей бизнес или хобби каким-то образом повязаны с мировой паутиной — выставка Российские интернет-технологии 2012.



Американская компания Spacex в очередной раз перенесла первый испытательный полет коммерческого корабля-капсулы Dragon к Международной космической станции.