Пт, 2024-03-29, 11:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 86 87 88 89 90 ... 148 149 »


Новая модификация человекоподобного робота Hitachi EMIEW-2 способна воспринять голосовую команду и найти потерянную вещь, а также купить посуду в интернет магазине.

 

В наше время многие молодые и не очень люди очень любят в свободное время сражаться в виртуальных баталиях в Интернете или же просто, играя в разные компьютерные игры на своем ПК или ноутбуке.



Таємничу медузоподібну істоту зафіксували на камери дистанційно керованих підводних апаратів.

 

Кто бы не желал вдыхать каждым утром аромат луговых трав, каждый раз наполняя свои легкие альпийской свежестью?



Китай в понеділок здійснив запуск двох навігаційних супутників системи "Бейдоу". Пуск було здійснено з космодрому "Сичан" на південному заході країни о 4.50 за місцевим часом.


 

Ще 5000 років тому стародавні мешканці території сучасної Британії займалися спорудженням підземних лабіринтів.




В наше время, когда техника стала неотъемлемой частью жизни современного человека, стали возможными многие технические действия, о которых ранее можно было только мечтать.



Компания Planetary Resources, организованная в текущем году бывшим руководителем марсианской миссии NASA Эриком Андерсоном и предпринимателем Питером Диамандисом, но уже получившая поддержку некоторых знаменитых людей, передает holosUA.com.



На Международной космической станции (МКС) выявлены опасные микроорганизмы, которые способны вывести из строя находящееся на станции оборудование, заявил вице-президент РАН Анатолий Григорьев.



Мешканців американських штатів Невада і Каліфорнія налякало падіння великого метеорита, який з гуркотом та яскравим вибухом звалився на землю. До поліції надійшло багато дзвінків від людей, які повідомляли про падіння вогняної кулі.


22 квітня в США в продаж надійшла електрична лампочка з 20-річним терміном служби. Ця світлодіодна лампа компанії Philips перемогла на конкурсі, оголошеному міністерством енергетики США.



На смену самолетам и поездам придут Вакуумные транспортные трубы (Evacuated Tube Transport - ETT), которые будут безопаснее, дешевле и тише своих предшественников, утверждают разработчики.



Під Африкою, що вважається найсухішим континентом на всій земній кулі, виявлено багаті запаси ґрунтових вод, заявили британські науковці.



В Інтернеті з'явилася карта аномальних явищ України. Відтепер будь-хто може дізнатися не тільки коли і де конкретно в нашому регіоні спостерігалися нерозпізнані літальні об'єкти, а й місця контактів з прибульцями.

 

Каждый день приближает нашу планету к лету, а это значит, что уже совсем скоро столбик термометра поднимется к своим максимальным высотам, а Солнце начнет просто таки безжалостно нагревать воздух и землю под ногами людей.




В наше время все больше людей интересуются жизнью различных животных, которые населяют нашу планету.



В наше время, когда практически у каждого человека есть в расположении цифрой фотоаппарат, то у него очень часто возникает желание создавать собственные слайд-шоу, своеобразные видеосюжеты со своими фотографиями.



Японські науковці створили процесор, який будує логічні операції на пересуванні крабів-солдатів виду Mictyris guinotae в обмеженому просторі, передає holosUA.com.



В наше время многие люди покупают качественные и большие телевизоры домой, но для того, чтобы сполна ощутить все их возможности, многие нуждаются в качественном цифровом сигнале.



В наше время много людей значительную часть времени своего пребывания в Интернете проводит на сайте соцсети Вконтакте.