Чт, 2024-04-25, 17:59


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 87 88 89 90 91 ... 127 128 »

 

В июне в Украине было продано более 30 тысяч новых авто, что является абсолютным рекордом за все годы деятельности отечественного авторынка.




Столетний воз нашли и восстановили работники пожарной части райцентра Збараж и автосервис Мерседес. Это чудо австрийской инженерной мысли пожарные увидели в селе Лубянка Збаражского района. Воз ржавел в колхозной кладовой ...



Американский онлайн-каталог и агрегатор Total Car Score, помогающий в выборе автомобиля, назвал 10 лучших моделей, произведенных в США.



Работники Львовской таможни, наблюдая за иностранными футбольными фанами, которые пересекали границу, составили топ-десятку самых популярных марок автомобилей болельщиков Евро-2012.



Автокомпанії "Богдан" і "Укравто" ведуть переговори з АвтоВАЗом про початок виробництва моделі Lada Granta на своїх потужностях.



У своєму дослідженні американська компанія JD Power and Associates визначила найгірші марки автомобілів. Їх краще не купувати, на думку американців, звичайно.



У своєму дослідженні американська компанія JD Power and Associates визначила найгірші марки автомобілів.


Американська автомобільна корпорація General Motors (GM) оголосила про відкликання 475 тисяч автомобілів Chevrolet Cruze, випущених з вересня 2010-го по травень 2012 року, через небезпеку займання двигуна.



Парламент почав перейматися якістю палива, яке заливають українці в баки своїх авто. Згідно з рішенням Ради, вже з наступного року рекомендована частка біоетанолу (спирту) в бензині повинна складати 5%.



Компания Mitsubishi создала гибридный электромобиль на базе кроссовера Outlander. Новинка, которую производитель называет "первым в мире серийным электромобилем с постоянным полным приводом" будет представлена в сентябре на моторшоу в Париже.



Якщо водій поважного віку, його авто може прикрасити спеціальна наліпка на кшталт черевичка, яким деякі жінки-кермувальниці попереджають про себе інших водіїв.



Американський математик Ендрю Хікс претендує на звання людини, яка змогла перемогти так звані мертві зони в автомобілі. Він створив бічне дзеркало з кутом огляду, рівним 45 градусам, тоді як кут огляду звичайного дзеркала не перевищує 17 градусів.



ТОВ "ПО "Кременчуцький автоскладальний завод" (КрАСЗ, Полтавська обл.), що входить до групи компаній "АІС", планує відновити зборку китайських автомобілів Geely.


Opel опублікував першу інформацію про модель Astra нового покоління з кузовом седан. У німецькій компанії запевняють, що це найбільш збалансований і красивий седан в цьому класі.



Тюнінг-ательє BT Design представило на міжнародному автосалоні в Лейпцігу концептуальний пікап ETAPE на базі кросовера Skoda Yeti.



У Китаї провели конкурс, завданням якого було якомога довше простояти на одному місці. Приз змагання - автомобіль BMW 1-Series.



Прем'єра наступного покоління Mercedes-Benz S-класу з кузовом W222 відбудеться, швидше за все, навесні 2013 року на автосалоні в Женеві.


Компанія Volvo провела тестування нової автоматизованої системи. Випробування проводилося на дорогах загального користування в околицях іспанської Барселони, а над проектом працювали відразу сім компаній з різних країн.



По итогам первого квартала 2012 года гибридный автомобиль впервые в истории стал одним из лидеров продаж мирового автомобильного рынка.



По итогам первого квартала 2012 года гибридный автомобиль впервые в истории стал одним из лидеров продаж мирового автомобильного рынка.