Ср, 2024-04-24, 02:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 89 90 91 92 93 ... 127 128 »

Компанія Mitsubishi виводить на європейський ринок новий бюджетний міський автомобіль Mitsubishi Mirage, останнє покоління якого почали продавати в наприкінці березня в Таїланді.


Ричард Хэммонд, один из ведущих самой популярной автомобильной телепередачи в мире – британской Top Gear, в интервью журналу GQ назвал 10 лучших, по его мнению, американских автомобилей.



Зараз в гамі Audi є вже три позашляховики (Q3, Q5 і Q7), плюс німці скоро покажуть велике позашляхове купе Q6, не будемо забувати і про такі позашляхові моделі, як A4 allroad і А6 allroad.



С наступлениям весны и приближением лета многие люди задумываются о новом автомобиле.



Американське видання AutoWeek визначило найкращі автомобілі Пекінського моторшоу в чотирьох номінаціях.



Германский клуб автомобилистов ADAC, насчитывающий свыше 15 миллионов членов, составил ежегодный рейтинг надежности автомобилей. Рейтинг основывается на анализе 230 тысяч случаев поломок в 2011 году.



Британська компанія Eterniti представила в Пекіні свій позашляховий суперкар Eterniti Artemis, раніше відомий під ім'ям Hemera.



В наше время многие люди имеют свои автомобили, а поэтому хорошо разбираются в вопросах, связанных с их обслуживанием и страхованием.



Цілий розсип концептуальних проектів, частково орієнтованих на китайський ринок, привезли до Пекіна японці з Toyota. Два з них (вони представляють один і той же проект, але в різних типах кузова) можуть з'явитися і на ринках інших країн.



У рамках Пекінського автошоу компанія Honda представила концептуальний седан C. Цей автомобіль має показати покупцям, на чому ж їздитимуть вже наступного року.



Lamborghini представила "найкрутіший" позашляховик у світі, який отримав назву Urus. Поки це лише концепт, але італійці запевняють, що модель піде в серійне виробництво вже у 2015 році.



Японский концерн Toyota разрабатывает систему безопасности, которая сможет определять эмоциональное состояние водителя и в соответствии с этим настраивать вспомогательную электронику.


BMW почала продаж нового покоління 3-ї серії. Як і очікувалося, ринок прекрасно сприйняв цей автомобіль, що дозволяє баварцям сподіватися на те, що успіх чекає не лише на седан, а й на інші версії нової "трійки".



Современная жизнь украинцев очень насыщенна, а особенно жителей столицы. Именно поэтому из-за постоянной нехватки времени людям не всегда удается осуществлять все свои дела, а иногда даже просто отдохнуть  некогда.


Наступного тижня почне свою роботу Пекінський автосалон, але вже зараз в Мережу починають просочуватися фотографії та інформація про майбутні новинки.


Организаторы конкурса "Всемирный женский автомобиль года 2012" (Women’s World Car of the Year) объявили победителей в четырех номинациях: лучшая семейная, люксовая, спортивная и экономичная машина.


Англійська компанія MG, яка зараз належить китайцям, збирається почати випуск абсолютно нової для себе моделі - мова йде про маленький кросовер, який складе конкуренцію Nissan Juke і Opel Mokka.



Согласно результатам опроса, проведенного сайтом знакомств для замужних людей, большинство британцев, изменяющих своим женам, ездят на автомобилях марки BMW.



Mercedes-Benz опублікував перші фотографії нової моделі Citan, яка з'явиться у продажу в другій половині цього року.



В Україні зароджується громадський рух проти водіїв, які по-хамськи паркують свої автомобілі на тротуарах та пішохідних зонах. Учасники руху "Дайте пройти!" проводять роз'яснювальну роботу серед водіїв
.