Пт, 2024-03-29, 10:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 90 91 92 93 94 ... 148 149 »


У Техасі (США) поліцейські під час патрулювання стали свідками приземлення метеориту. Камера, яка була встановлена в їх службовому авто встигла зафіксувати падіння космічного об'єкту.



У ролику комік одягнений у звичайний одяг Джобса - темну водолазку і світлі джинси. Він також зображений з ангельськими крилами і німбом над головою. Причому ім'я Джобса або назва корпорації Apple у ролику не згадується.




Американские ученые всерьез намерены не уступать никому пальму первенства в лунной гонке и уже сделали значительные успехи в области новых технологий для исследования спутника Земли.



Якісний секс не може бути довгим, показало дослідження, проведене міжнародною групою психологів з Канади і США. Лікарі стверджують, що проміжок між проникненням і сім'явипорскуванням повинен становити в середньому 7-13 хвилин.



Швидкість руху Сонячної системи в міжзоряному просторі, що її оточує, за останні 15 років з нез'ясовних причин знизилася більш ніж на 10%. Про це свідчать результати дослідження, опубліковані групою американських, польських і швейцарських астрономів.



Компанія Apple, ретельно піклується про таємність своїх розробок, перевіряє надійність нових інженерів, доручаючи їм розробку фальшивих продуктів, не призначених для виробництва.



Операции по коррекции орбиты МКС проводятся в автоматическом режиме в соответствии с программой, заложенной на борт станции из подмосковного ЦУП в Королеве.



Астероид 2012 BX34 размером с трехэтажный дом, как и ожидалось, пролетел в пятницу вечером на минимальном за полвека расстоянии от Земли - примерно в 60 тысячах километров.



Ученые, работающие с данными космического телескопа Kepler, подтвердили открытие 11 новых планетных систем и 26 новых планет у других звезд - таким образом, общее число "кеплеровских" планет превысило 60, сообщает американское космическое агентство NASA.



Астероїд 2012 BX34 виявили в середу, 25 січня, учасники американського проекту Сatalina, головне завдання якого полягає в пошуку малих тіл Сонячної системи - астероїдів і комет. Пізніше ці дані підтвердили обсерваторії.



Сын известного телеведущего Ивана Затевахина попал в ДТП, в результате которого погибла молодая девушка. Авария произошла в ночь на пятницу на Волгоградском проспекте: 21-летний Игорь Затевахин на своей иномарке вылетел на встречную полосу.



Дослідники кажуть, що вибрали саме взуття, оскільки воно має масу прикметних характеристик (колір, текстура тощо) і їх легко відстежувати, оскільки вони завжди знаходяться на рівні землі.



Британські інженери винайшли інноваційний двигун Dearman, здатний конкурувати з водневими паливними елементами і електричними батареями в автомобілях.



Радиационное излучение, которое возникло вследствие коронарного выброса массы на Солнце 23 января и достигло Земли 24 января, оказалось самым сильным с 2005 года.



Американское Национальное управление по воздухоплаванию и исследованию космического пространства (NASA) прокомментировало сенсационные заявления российского ученого о том, что на Венере есть жизнь.

 

В наше технически развитое время каждый человек еще с детства стремится sony playstation 3 купить.



Фізики з Університету технологій та науки у Гонконгу довели, що жоден апарат не дозволить людині подорожувати в часі просто тому, що такі подорожі неможливі. "Не тому, що це малоймовірно або що у нас ще немає відповідних технологій, а тому, що це суперечить фізичним законам Всесвіту".



Палеонтологи виявили найдавнішу з відомих на даний момент кладок динозаврів. За даними авторів, вік знайдених гнізд становить близько 190 мільйонів років - кладки належать до раннього юрського періоду.


Научные спутники NASA зарегистрировали мощную вспышку на Солнце, сопровождавшуюся выбросом корональной массы. Вспышка была зафиксирована в минувшее воскресенье, 22 января.




Найглибші переконання людини – релігія, національна ідентичність і етичний кодекс – обробляються особливою ділянкою мозку, на відміну від менш значущих принципів, від яких людина може відмовитися під тиском або за відповідну матеріальну нагороду.