Ср, 2024-04-24, 01:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 92 93 94 95 96 ... 127 128 »


Российская команда "Формулы-1" "Маруся" не сможет принять участие в заключительных предсезонных тестах в Барселоне на новом болиде MR01, поскольку машина не прошла один из краш-тестов.





Менше тижня залишається до світового дебюту на Женевському автосалоні наступника Ferrari F599 GTB Fiorano - флагманського суперкара Ferrari F620 GT.



Генеральная прокуратура по результатам тендера заключила соглашение с ООО "Алмаз Мотор, ЛТД" на приобретение легковых автомобилей на сумму 3,57 млн грн. Об этом сообщается в "Вестнике государственных закупок".



Китайці почали завоювання Європи. Компанія Great Wall, яка відома насамперед як виробник позашляховиків, відкрила на території Європейського Союзу свій перший завод. Розташований він у Болгарії поряд з містечком Ловеч.


Компания Renault начала продажу на французском рынке компактного электромобиля Twizy. Габаритная длина электрокара составляет 2,32 метра, ширина – 1,19 метра, высота – 1,46 метра, а масса – 450 кг.




McLaren F1 з дев'яностих років був справжнім гіперкаром, найшвидшим серійним автомобілем свого часу. McLaren MP4-12C приставки гіпер все ж не заслуговує - це лише один з безлічі сучасних суперкарів.



В наше время у многих жителей городов, а особенно у людей, которые живут в больших мегаполисах, часто возникает потребность в собственном автомобиле.



В жизни каждого автомобилелюбителя наступает период, когда он понимает, что нужно покупать себе новый автомобиль.



Восени цього року Mercedes-Benz почне продаж другого покоління свого найбільшого позашляховика GL. А презентація моделі може пройти вже в квітні на автосалоні в Нью-Йорку


Авторитетное аналитическое агентство J.D. Power and Associates опубликовало ежегодный рейтинг надежности автомобилей различных марок, продающихся на американском рынке.




Peugeot привезе на автосалон до Женеви свою нову "кишенькову ракету" під назвою 208 GTi. Автомобіль побудований на базі нового компакту 208 і поки що має статус концепт-кара.

 

В бизнесе главное, чтобы весь налаженный механизм работал четко и без остановок, а особенно это важно, если ваш бизнес — грузоперевозки.




Судячи з усього, в Мережі з'явилося перше справжнє фото Audi A3 нового покоління. Його опублікувало чеське видання Autoforum.cz.



Audi офіційно представила найпотужнішу версію "четвірки" за всю історію існування цієї моделі. За традицією, називається вона RS 4. І Audi повертається до коріння - це буде універсал



Lexus ось-ось почне продаж оновленого кросовера серії RX - спочатку машини з'являться на ринку Японії, а до середини року рестайлінгові RX дістануться до США і Європи.



Volkswagen Golf наступного, сьомого покоління дебютує вже цього року - найпевніше, на паризькому моторшоу у вересні. Як завжди, виробник заявляє про більшу економічність і безпеку нової моделі.

 

В наше время многие автолюбители уже и забыли о различных картах и проблемах на дорогах — не туда свернул, пропустил поворот и тому подобное.




Після того як BMW представила нове покоління своєї третьої серії, Mercedes-Benz C-класу почав виглядати вже не так цікаво. І нічого дивного в цьому не немає - конкурент зробив серйозний крок вперед.



Після того як BMW представила нове покоління своєї третьої серії, Mercedes-Benz C-класу почав виглядати вже не так цікаво. І нічого дивного в цьому не немає - конкурент зробив серйозний крок вперед.

 

Если вы мечтаете о новом автомобиле, но денег на него нету, то лучше всего сделать тюнинг салона – перетяжка, переоборудование авто омолодит его и у вас появится впечатление, что это как будто совсем новый автомобиль.