Пт, 2024-03-29, 10:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 93 94 95 96 97 ... 127 128 »


Многие россияне, когда продают свой автомобиль или же наоборот приобретают его, нуждаются в оформлении доверенности, в первом случае для продаж.



Британське видання Auto Express опублікувало зображення Audi TT третього покоління - з високим ступенем ймовірності серійна машина виглядатиме саме так. Прем'єра абсолютно нової генерації спорткара з Інгольштадта відбудеться в другій половині 2013 року.



Новий мотор, що працює на солярці, матиме конфігурацію V6 і систему турбонагнітання. В результаті агрегат зможе похвалитися потужністю більш ніж 300 кінських сил і крутним моментом близько 700 Н-м.



Британський журнал Autocar з'ясував, що старт продажів купе відбудеться в третьому кварталі 2014 року, а родстера - в другому кварталі 2015.



Представники BMW вже казали, що в 2014 році з'явиться новий кросовер, який отримає назву Х4. І ось сьогодні вже можна скласти враження про вигляд цієї моделі - британський журнал AutoExpress опублікував перші комп'ютерні малюнки BMW X4.



Дизайн новинки італійці поки не розкривають, але художники разом з інсайдерами видання AutoBild вже зобразили автомобіль на ескізі.



Самым быстрым автомобилем, которому разрешено ездить по дорогам общего пользования, до сих пор является Bugatti Veyron.



С электрическим автомобилем, под названием EV Mini Sport из Японии, технология сделала возможным обеспечение мощности, как бензиновая версия.



Ледве встиг концерн Volkswagen представити свою нову Golf-платформу, яка використовуватиметься для широкої гами моделей, як з'явилася інформація і про новий "візок", розроблений компанією Porsche.



Один з шейхів видав офіційне розпорядження - фетву, що забороняє мусульманам купувати автомобілі Chevrolet і керувати ними. Причиною такої нелюбові шейха до даного бренду стала його емблема - хрест Луї Шевроле, або як його ще називають - "краватка-метелик".


У французькій столиці відкрилась виставка класичних і колекційних ретро-автомобілів, на якій представлені сотні автівок минулого століття. Автошоу ретромобілів проходитиме у Парижі до 5 лютого.




Организаторы престижного мирового конкурса "Автомобиль года-2011" (World Car of the Year) обнародовали список моделей, которые будут бороться за победу в двух категориях – "Всемирный автомобиль года" и "Всемирный спортивный автомобиль года".



Кілька років тому в Audi вважали ідею створення однооб'ємників безперспективною: після завершення випуску компактного А2 компанія більше до цієї теми не поверталася.



Каждый водитель очень любит свой автомобиль, но иногда наступает время, что приходится расстаться со своим железным другом.



Нова генерація "одинички" BMW ще не отримала потужних модифікацій. Маленькі купе М-версії, що продаються зараз, базується на моделі колишньої генерації, але, як виявилося, невдовзі нас чекає нова компактна "емка"



Після зняття в 2009 році з виробництва великого седана 607 компанія Peugeot так і не створила нової моделі бізнес-класу. Повернутися до нього французький виробник планує з новою моделлю, яка, як можна здогадуватися, отримає індекс 708.

 

В последние годы в Украине очень часто случаются неприятные истории, связанные с взаимоотношениями между инспекторами Государственной Автомобильной Инспекции (ГАИ) и простыми водителями.




Автомобиль Chrysler 300C, бывшим владельцем которого является президент США Барак Обама выставлен на торги интернет-аукциона eBay.



На Запорізькому автозаводі завершується підготовка до серійного виробництва нової моделі ЗАЗ Vida. Вже затверджений остаточний дизайн седана і хетчбека, які відрізнятимуться від зовнішності Chevrolet Aveo іншими логотипами.



BMW поновила кросовер X6. Щоправда, двигуни машина отримає старі, хоча вони і стануть екологічно чистішими (наприклад, дизелі почнуть відповідати нормам Євро-6). Та і зовнішніх змін теж буде не дуже багато.