Пт, 2024-03-29, 08:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 94 95 96 97 98 ... 148 149 »


У 1975 році в китайському місті Хайчен, за словами очевидців, змії стали масово виповзати зі своїх нір за місяць до того, як стався великий землетрус.




Фахівці в галузі IT виявили у популярній програмі для спілкування Skype "дірку", яка дозволяє дізнатись реальне географічне розташування користувача.



Російські і американські учені з Об'єднаного інституту ядерних досліджень (ОІЯД) і Ліверморської національної лабораторії (LLNL) запропонували назви для двох елементів таблиці Менделєєва, синтезованих близько десяти років тому.


Немецкий историк Свен Гронемейер из австралийского Университета Ла Тробе заявил, что широко разрекламированный конец света по календарю майя, назначенный на конец 2012 года, не состоится.




Голландські науковці створили новий смертельний штам вірусу H5N1, який більш відомий під назвою "пта шиний грип".


Космічне агентство NASA і космічний центр Джонсона за допомогою нанотрубок хочуть побудувати "космічний ліфт", щоб полегшити дослідження космічного простору.




У Європі уже цього року запущено перший потяг на сонячній енергії. Перший "зелений" поїзд курсує за маршрутом Париж – Амстердам.



Аргентинські вчені з центру репродуктивної медицини в Кордові провели дослідження, під час якого встановили, що Wi-Fi може впливати на якість сперми.

С того дня, как роботизированные пылесосы поступили в свободную продажу, понятие «идеальная уборка» изменилось навсегда. К критериям чисто и тщательно добавились ещё такие, как: автоматически, удобно, легко

 

Якось, намагаючись правильно намалювати дерево, Леонардо да Вінчі вивів формулу, за якою загальна площа зрізів всіх його гілок на кожній висоті залишається однією і тією самою, і дорівнює площі зрізу основного стовбура.




Є цікавіший спосіб мити посуд - використовувати для цього робота. Правда, наразі пристрій тільки-тільки навчився правильно поводитися з тарілками, чашками і виделками.


Наша квартира уже давно стала насыщенной высокотехнологичными устройствами. Умные стиральные машины, которые стирают по различным режимам и высушивают белье. Музыкальный центр, который автоматически подбирает музыку из расчета настроения и имеет таймер




Науковці з Міланського університету посилили гіпотезу шести рукостискань за допомогою Facebook - виявилося, що більшість людей пов'язана між собою в середньому через чотирьох посередників (тобто п'ять рукостискань).


Новий марсохід NASA 26 листопада стартував до Червоної планети. Запуск апарату MSL (він же Curiosity, "Допитливість") транслювався в прямому ефірі на сайті американського космічного агентства.


Фахівці німецького аерокосмічного центру створили детальну тривимірну модель Місяця, що охоплює більше 98% поверхні природного супутника Землі.


Японский астронавт Сатоси Фурукава, в минувший вторник вернувшийся на Землю в составе экипажа МКС-28/29 вместе с россиянином Сергеем Волковым и американцем Майклом Фоссумом, выложил в интернете забавный ролик, на котором он играет в бейсбол на Международной космической станции.



Российская энергетическая компания "БиоГазЭнергоСтрой" подписала контракт на строительство и совместную эксплуатацию биогазовой электростанции на севере Израиля. Заказчиком выступила израильская компания "Баран".


Срезы мозга создателя теории относительности, великого физика Альберта Эйнштейна впервые выставлены в медицинском музее имени Томаса Мюттера в Филадельфии. Посетители музея смогут увидеть 46 срезов мозга ученого тоньше человеческого волоса.




При этом, мужской мозг реагирует на снимки обнаженных женщин сильнее, чем на обнаженных мужчин, тогда как реакция женщин не зависит от пола нагого человека, изображенного на фото.


У доповіді підкреслювалась важливість вжиття невідкладних заходів із захисту та відновлення екосистем - лісів, річок, коралових рифів і океанів, життєво необхідних для всього людства.