Чт, 2024-04-25, 01:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 94 95 96 97 98 ... 127 128 »


BMW поновила кросовер X6. Щоправда, двигуни машина отримає старі, хоча вони і стануть екологічно чистішими (наприклад, дизелі почнуть відповідати нормам Євро-6). Та і зовнішніх змін теж буде не дуже багато.

Ё-мобиль

 

В Российской Федерации стартовала президентская кампания, а кандидаты уже на старте – их пятеро, а среди них и известный бизнесмен и миллиардер Михаил Прохоров.



Подешевшання доступних іномарок, на яке очікували багато українців, не буде. Закон про зниження мит на імпортні авто з об'ємом двигунів від 1500 кубів торкнеться лише дорогих машин та мотокараванів.


На Катарському автосалоні, що відкрився в Досі сьогодні, 25 січня, виробник гіперкарів Bugatti спробує привернути увагу потенційних клієнтів виготовленим в єдиному екземплярі родстером Bugatti Veyron Grand Sport.



У Великій Британії оголошено про відродження найсмішніших і найдивніших автомобілів у світі під назвою Peel. Ці машинки випускали в 60-х роках минулого століття, причому формально їх складали не у Великій Британії, а в незалежній державі Острів Мен.

Гибридные и электрические автомобили, оснащенные литий-ионными батареями, предрасположены к самовозгоранию не больше, чем бензиновые машины.




До прем'єри нового покоління Audi A3 залишилося зовсім трохи часу. Очікується, що цю модель нам покажуть вже в березні на автосалоні в Женеві, а до кінця року вона надійде в продаж.


Судячи з фотографій, силует кузова наступного Corvette схожий з попередником, при цьому новинка зберегла і фірмові круглі задні ліхтарі, які тепер, судячи з усього, стали повністю світлодіодними, а також чотири патрубки випускної системи.

 

Хотя сейчас за окном и бушует холодная и снежная зима, но это значит только одно – наступило лучшее время, чтобы купить себе запчасти для мотоцикла.




Наступила настоящая зима — ударили морозы и выпал снег, а для автолюбителей остается актуальной проблема экономии топлива.



Восени кросоверу BMW X5 другого покоління виповниться шість років, а це означає, що наступного року на ринку з'явиться новий спортивний "паркетник" баварського виробника.



Пересічному громадянину навряд чи щось здасться дивним у зовнішньому вигляді цього Lexus LFA, що з'явився перед публікою на токійському тюнінг-шоу



Mercedes S-класу (W221), що випускається нині, вважається вже досить немолодим автомобілем - машина побачила світ ще в жовтні 2005 року. І ні для кого не є секретом, що Daimler AG щосили працює над машиною наступного покоління (W222).



Ралли "Дакар-2012" по сути завершилось после финиша 13-го этапа. Результаты заключительного рейда по маршруту Писко - Лима уже не могут повлиять на расположение гонщиков в генеральной классификации: отыграть что-то на спецучастке длиной всего в 29 километров нереально.

 

Если вы живете в украинской столице и уже приобрели себе автомобиль или ещё только собираетесь его приобрести, тогда вам необходимо обязательно научиться ездить на нём.




Представники Nissan офіційно підтвердили швидкісні і динамічні характеристики суперкара Juke-R. Нагадаємо, що Juke-R був розроблений Nissan спільно з фірмою RML (провідною компанією з виробництва устаткування для мотоспорту) лише за 22 тижні.



Компанія Porsche вирішила не привозити нове покоління свого родстера Boxster на автосалон у Детройті, але німці все ж таки опублікували перші фотографії цієї моделі.



Каждый водитель хорошо знает, что он должен знать ПДД как "Отче наш" или же таблицу умножения.


На автосалоні в Детройті Honda представила концепт нового купе Accord. У Європі така автівка не з'явиться, але нам вона цікава з іншої причини - Accord Coupe Concept є передвісником серійного Accord нового покоління, який з'явиться у продажу вже наприкінці цього року.



Honda показала довгождану заміну своєму суперкару NSX. Поки що це лише концепт, причому під брендом Acura, проте вже зараз зрозуміло, як виглядатиме серійна модель.