Пт, 2024-04-19, 15:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Квітень » 18 » Адвокат: Путін хоче використати Савченко для переділу світу. ВІДЕО
08:49
Адвокат: Путін хоче використати Савченко для переділу світу. ВІДЕО
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

Марк Фейгін, адвокат української льотчиці і депутата Надії Савченко вважає, що президент Росії Володимир Путін хоче втягнути США в переговори про долю українки, щоб домовитися про переділ світу.

"Якщо США втрутяться, то Путін буде наполягати на більш глобальному масштабі переговорів, не тільки щодо Савченко, а на "Ялті-2", як прийнято говорити. "Давайте переділимо світ, давайте Крим мені віддамо, Донбас я вам віддам, НАТО – тут, це – там", і так далі", – сказав він.

На думку Фейгіна, США не повинні погоджуватися на такий формат, вимагаючи додаткових умов.

"І Савченко повинна бути такою головною попередньою умовою. І її звільнення. І тоді можна приступити до якихось більш глобальних переговорів", – вважає адвокат.

На його думку, США повинні взяти тактику, яка не буде тактикою поступок або тільки компромісів.

"І Савченко – це не предмет переговорів. Це не "Ялта-2". Савченко – це передумова для того, щоб Путін здійснив дії абсолютно законного формату. Всі документи, які доводять її невинуватість, вони вже є. І уявлення про те, що Савченко не здійснювала ніяких злочинів, і у Кремля, і в його сателітів, вони є. Потрібно змусити Кремль відпустити Савченко для того, щоб почати переговори. А не як наслідок початку переговорів", – сказав Фейгін.

Савченко викрали для справи проти Коломойського і Авакова, – адвокат

Адвокат української льотчиці і депутата Надії Савченко Марк Фейгін припускає, що українку викрали і вивезли в Росію "для картинки великої української справи" Коломойського-Авакова. Про це він заявив у інтерв'ю "Голосу Америки".

За його словами, це величезна справа, по якій заочно проходять десятки обвинувачених, серед них – екс-губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, екс-міністр оборони Валерій Гелетей, командири батальйонів "Донбас", "Азов" та інші.

"Її, мабуть, хотіли розкрутити на якісь свідчення, мовляв, каральні загони, що фінансуються Коломойським, учиняли на сході України репресії, каральні операції щодо мирних громадян, але щось пішло не так. По-перше, сама Надія. Вона вирішила, що буде боротися. Потім з'явився захист в особі політичних адвокатів, в моїй особі", – сказав Фейгін.

На його думку, плани Кремля зірвав перехід справи у публічну площину. Також він думає, що суд над Савченко йде не на користь путінському режиму і всередині Росії.

Він нагадав, що Савченко перервала голодування та, за словами Фейґіна, почувається нормально. Вона вживає сир, молочні продукти, іншу їжу, яку їй дають у лікарні.

Фейгін переконаний, що, до якого б терміну не засудили українку, вона вийде з в'язниці раніше. На його думку, Савченко можуть випустити в рамках великої домовленості про обмін всіх на всіх.

Як повідомлялося, Савченко була викрадена бойовиками на Донбасі влітку 2014 року, а потім її перевезли в Росію, де обвинуватили у причетності до загибелі російських журналістів. За даними захисту, вона не могла бути причетною до загибелі журналістів, оскільки потрапила в полон ще до їхньої смерті.

26 жовтня 2014 р. на позачергових парламентських виборах Савченко обрали народним депутатом за списком партії "Батьківщина". Верховна Рада делегувала її в ПАРЄ.

15 грудня Савченко оголосила голодування.

Наприкінці січня цього року російські слідчі повідомили Савченко про відкриття стосовно неї нової кримінальної справи - про незаконний перетин кордону.

25 лютого Московський міський суд визнав законним рішення Басманного суду Москви про продовження арешту Савченко до 13 травня.

Савченко заявила, що продовжить голодування, поки не повернеться в Україну.

Справою української льотчиці займається слідчий Тимофій Грачов, відомий за так званою "Болотною справою" про заворушення в Москві 6 травня 2012 року.

6 квітня стало відомо, що Савченко призначили 5 нових експертиз.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 1042 | Додав: adminA | Теги: Савченко, адвокат, Путін, переділу світу. ВІДЕО
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ