Пт, 2024-03-29, 07:59


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2009 » Жовтень » 11 » Англія поскаржиться у ФІФА на українських вболівальників. ВІДЕО
22:09
Англія поскаржиться у ФІФА на українських вболівальників. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Англія подасть офіційну скаргу до ФІФА з приводу фаєрів, які були кинуті вболівальниками української збірної на поле під час вчорашнього матчу в Дніпропетровську, що завершився з рахунком 1:0 на користь України, повідомляє Associated Press.

Українські фанати запалили декілька фаєрів і кинули їх через кілька хвилин після фінального свистка. Фаєри летіли на поле й після гола Сергія Назаренка на 29-ій хвилині, який перервав виграшну серію англійців завдовжки у вісім матчів.

Дніпропетровська міліція затримала після матчу шістьох фанатів, які кидали фаєри. До п'ятьох затриманих - двох киян і трьох мешканців Дніпропетровської області - було застосовано адмінарешт. Уболівальника з Севастополя оштрафовано.

Представник Футбольної асоціації Англії Адріан Бевінгтон заявив, що організація серйозно стурбована цими інцидентами. Він також додав, що суддя матчу Дамір Скоміна двічі змушений був зупинити гру, щоб підібрати і винести фаєри за межі поля.

"Ми розмовляли з делегатом ФІФА і підпишемо доповідь, в якій вкажемо на дії українських уболівальників, - сказав Бевінгтон. - Кінець кінцем, ми маємо намір скласти формальну скаргу. Ситуація, коли будь-який гравець ризикує зазнати атаки петарди, неприйнятна. Наступного тижня ми збираємося звернути на це увагу ФІФА".

На думку футболістів збірної Англії, поява фаєрів на полі ніяк не вплинула на результат матчу.

"Інцидент з фаєрами ніяк не позначився на нашій концентрації, - заявив форвард Вейн Руні. - Це те саме, коли хтось травмується і гра зупиняється на кілька хвилин. До цього швидко звикаєш".

Голкіпер збірної Англії Роберт Грін отримав червону картку за порушення на Артемі Мілевському і пропустить останній матч циклу проти команди Білорусі. Його місце у воротах, найімовірніше, займе Девід Джеймс, а запасним буде Бен Фостер.

Матч Україна - Англія в інтернеті подивилися півмільйона людей

Матч між збірними України та Англії через інтернет побачили 250 тисяч підписчиків, а загальна аудиторія зустрічі оцінюється в 500 тисяч людей.

Суботній відбірковий поєдинок, в якому команда України добилася перемоги з рахунком 1:0, не було показано на жодному британському телеканалі, проте Бі-Бі-Сі згодом вирішила заплатити за підбірку кращих моментів зустрічі, яку глядачі побачили пізно ввечері у суботу.

Спочатку права на телетрансляцию матчу були придбані компанією Setanta, проте після того, як вона збанкрутіла, власник прав агентство Kentaro, яке купило їх у Федерації футболу України (ФФУ), вирішило відхилити пропозиції решти телеканалів і замість цього продало їх компаніям, які займаються інтернет-трансляціями, повідомляє Reuters.

За проглядання матчу в інтернеті необхідно було до четверга заплатити майже 5 фунтів, потім ця цифра зросла до 10, а потім і до 12 фунтів. Представники Kentaro не підтвердили точну кількість підписчиків.

Капелло обурений тим, що рефері повірив у "симуляцію" Мілевського

Головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло залишився задоволений грою своїх підопічних і нарік на суддівство в матчі з Україною.

"Арбітр явно помилився при видаленні Гріна. Мілевський симулював у тому епізоді, а рефері повірив йому", - цитує Капелло Associated Press.

"Дуже задоволений тим, як наша команда діяла, залишившись у меншині. Ми намагалися зрівняти рахунок впродовж всієї зустрічі. Хлопці виклалися на всі 100 відсотків, показавши дуже хороший футбол. Був прекрасний шанс добитися нічиєї на останніх хвилинах поєдинку, але не вдалося", - наводить слова італійського фахівця Sky Sports.

"Не люблю програвати. У кожному матчі є як позитивні моменти в діях підопічних, так і негативні. Цей поєдинок можна сміливо заносити нам в актив", - додав він.

Нагадаємо, що вчора в Дніпропетровську збірна України зіграла в добірному матчі на Чемпіонат світу-2010 з англійцями з рахунком 1:0.

Англійці велику частину матчу грали удесятьох: на 14-ій хвилині матчу Артем Мілевський заробив пенальті, і суддя видалив з поля воротаря англійців Роберта Гріна.

Британські футбольні коментатори назвали гру збірної Англії "колективним кошмаром".

Після матчу Україна - Англія затримано шістьох уболівальників

У суботу ввечері у Дніпропетровську затримано шістьох українських вболівальників, які кидали палаючі фаєри під час футбольного матчу між збірними України й Англії на стадіоні "Дніпро-Арена", повідомляє УНІАН.

До п'ятьох затриманих - двох киян та трьох жителів Дніпропетровщини - застосовано адмінарешт. Вболівальника з Севастополя оштрафовано.

При цьому заступник начальника міського управління МВС Володимир Седлецький зазначив, що загалом помітних порушень громадського порядку в день проведення футбольного матчу та після нього не зареєстровано.

Громадський порядок на стадіоні забезпечували 1,5 тисячі міліціонерів. Прилеглу до спортивної арени територію патрулювали ще 500 правоохоронців.

Сьогодні у Дніпропетровську залишається до 400 фанів англійської футбольної збірної, які чекають повернення на батьківщину. Міліція продовжує працювати у посиленому режимі.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1701 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ