Чт, 2024-03-28, 18:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Серпень » 17 » Бойовики отримали реактивні вогнемети. ВІДЕО
14:51
Бойовики отримали реактивні вогнемети. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

За минулу добу в зоні проведення АТО вісім українських військових отримали поранення, загиблих немає, повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу загиблих серед українських військових не було, вісім отримали поранення", - сказав він на брифінгу в Києві в середу.

Вранці, 16 серпня, прес-центр штабу АТО повідомив, що від початку доби незаконні збройні формування 52 рази обстріляли позиції Збройних сил України.

На маріупольському напрямку противник випустив 60 снарядів з 122 мм артилерії по с. Чермалик, з гармат цього ж калібру вівся обстріл по Новоселівці та Мар'їнці. Артилерійські установки калібру 152 мм НЗФ застосовували в Рибінському. У Славному, Красногорівці і Лебединському, Чермалик та Широкиному противник вів мінометний вогонь. У Новогригорівці та Мар'їнці застосовувалися БМП, також на цій ділянці виявив себе снайпер.

На донецькому напрямку в Авдіївці, Зайцевому, Майорську і Луганському противник обстрілював позиції ЗСУ з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру. Також неспокійно було у Верхньоторецькому, Кам'янці, Новоселівці Другій і Новгородському.

На Луганщині по позиціях у Врубівці вівся вогонь з артилерії калібром 122 мм. Різні типи гранатометів застосовувалися бойовиками по укріпленнях у Станиці Луганській, Новоолександрівці та Попасній. У Попасній також застосовувалася БМП. У Новоолександрівці та Станиці Луганській активізувалася снайперська пара НЗФ. Dsdcz гранатометний вогонь, а снайпер "працював" e Новотроїцькому.

Нагадаємо, 30 липня біля Мар'їнки дві диверсійні групи окупантів вчинили спробу прориву.

31 липня силовики відбили ворожу атаку біля Богданівки.

1 серпня бойовики випустили по позиціях сил АТО рекордну кількість мін.

4 серпня українська розвідка попередила про "загрозу активізації наступальних або рейдових дій окупантів з метою розширення підконтрольних територій".

7 серпня ЗСУ відбили атаку диверсантів біля Старогнатівки.

8 серпня окупанти влаштували безпрецедентні артилерійські обстріли в Широкиному.

11 серпня президент України Петро Порошенко доручив привести в посилену бойову готовність всі підрозділи в районах адмінкордону з Кримом та на Донбасі.

14 серпня бойовики намагалися захопити опорний пункт у районі Новоолександрівки.

Також повідомлялося, що на Донбас перемістився ракетний дивізіон 60-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ, що розцінюється розвідкою як посилення загрози повітряного тероризму.

РФ постачає бойовикам реактивні вогнемети - розвідка

Для усиления огневых возможностей подразделений 100 отдельной мотострелковой бригады, которые действуют на направлениях Пески и Марьинка, с территории РФ доставлена партия реактивных пехотных огнеметов "Шмель" и боеприпасы к ним.

Об этом сообщает Главное управление разведки Минобороны на своей странице в Facebook.

Кроме того, согласно сообщению, под руководством инструкторов ВС РФ запланировано проведение собраний с личным составом соединения для получения навыков использования этих огнеметов.

Также разведка зафиксировала перемещение на территорию РФ для ремонта двух боевых машин 122-мм РСЗО "Град".

В сообщении также отметили очередные факты поставки боеприпасов и горюче-смазочных материалов с территории РФ в Ровеньки – 15 цистерн с горюче-смазочными материалами (750 тонн) и в населенный пункт Должанский – 10 вагонов с боеприпасами.

В сообщении отмечается ротация российских подразделений в зоне АТО и деятельность диверсионно-разведывательных групп.

"Украинской стороной предоставлена информация представителям Специальной мониторинговой миссии ОБСЕ о наличии минометов, танков, артиллерийских систем калибром свыше 100 мм, САУ и 122-мм РСЗО "Град" в районах н.п. Станица Луганская, Алмазная, Минеральное, Макеевка, Донецк, Молодецкое и Раздольное", – добавили в разведке.

Также в сообщении сообщается, что в течение суток погибли как минимум четверо и были ранены пятеро военнослужащих 11 отдельного мотострелкового полка (Макеевка) и 3 отдельной мотострелковой бригады (Горловка) 1 АК ВС РФ, а также 6 отдельного мотострелкового полка (Стаханов) 2 АК ВС РФ.

Російські куратори видали бойовикам частину зарплати. Ті влаштували п'яні бунти, ДТП і різанину

Російське окупаційне командування в екстреному порядку було змушене видати частину грошового забезпечення бойовикам, що призвело до надмірного вживання спиртного і збільшення конфліктів у підрозділах противника.

"Зростання масового невдоволення військовослужбовців від тривалого перебування на передових позиціях під постійним примусом з боку командного складу до ведення обстрілів сил АТО та диверсійно-розвідувальних дій змусило російське окупаційне командування в екстреному порядку видати частину грошового забезпечення, що призвело до різкого зниження спроможності виконувати бойові завдання з огляду на надмірне вживання спиртних напоїв і збільшення з цієї причини надзвичайних подій та конфліктів у т.ч. на етнічному підґрунті", - сказано в повідомленні розвідки.

Так, 14-16 серпня ц.р., за даними української розвідки, сталися такі події:

- Унаслідок конфлікту на етнічному підґрунті командир взводу 1 мотострілецького батальйону 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК ЗС РФ громадянин Росії Цховребов Едуард Володимирович (мешканець м.Владикавказ), перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, завдав важких ножових поранень одному із своїх підлеглих;

- Унаслідок внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яку спричинив п'яний військовий водій, загинув військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ Савенко Сергій Юрійович, а ще двоє отримали важкі травми (Бєлих Роман Олексійовичта Ільїн Олексій Володимирович);

- Під час масової пиятики, військовослужбовці 9 окремого мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ намагались самостійно запускати безпілотні літальні апарати для власної втіхи (організували "гурток авіаційного моделювання"), що спричинило конфлікт з військовослужбовцями окремої роти БПЛА (Донецьк) 1 АК. Зазначена надзвичайна подія змусила командира окремої роти БПЛА навмисно вивести з ладу літальні апарати та повернутись до місця постійної дислокації для "ремонту техніки";

- Під впливом надмірно випитого спиртного, військовослужбовці 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ відмовились виконувати розпорядження командування про перехід на казармене положення. Під час придушення стихійного бунту комендатурою м.Луганськ важкі травми отримали новоприбулі військовослужбовці: Горбачов Артем Юрійович (06.05.1987 р.н.), Сухаревський Микита Андрійович (29.09.1997 р.н.), Онищенко Олексій Вікторович (21.04.1984 р.н.), Шевченко Роман Вікторович (08.06.1996 р.н.).

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1170 | Додав: adminA | Теги: бойовики, реактивні вогнемети
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ