Пт, 2024-03-29, 11:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Квітень » 28 » Бойовики воюють між собою і несуть втрати. ВІДЕО
14:11
Бойовики воюють між собою і несуть втрати. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець дістав поранення, загиблих немає. Як передає УНІАН, про це повідомив сьогодні, 28 квітня, під час брифінгу речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військових немає, одного військовослужбовця було поранено поблизу Мар’їнки", - зазначив речник.

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції були знищені четверо бойовиків, ще 9 дістали поранення, повідомив Мотузяник.

"Втрати противника за минулу добу: 4 загиблих та 6 поранених окупантів у районі авдіївської промзони. Також внаслідок "дружнього" вогню отримали поранення 3 бойовиків зі складу так званої "сотої окремої мотострілецької бригади 1-го армійського корпусу" бандформування "ДНР", - зазначив він.

26 квітня під час проведення бойового злагодження у 2-й окремій мотострілецькій бригаді (Луганськ) 2 АК (Луганськ) збройних сил Російської Федерації на полігоні "Успенський" мали місце сутички між кадровими російськими військовослужбовцями та набраними по контракту громадянами РФ з числа жителів Північного Кавказу. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Крім того, зафіксовано випадки навмисного пошкодження озброєння та військової техніки. З метою запобігання і нейтралізації можливого конфлікту на міжнаціональній основі командуванням російських окупаційних військ вжито додаткові заходи безпеки: до складу 4-ї окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ введено підрозділ 46 окремої бригади оперативного призначення (Грозний) федеральної служби військ національної гвардії РФ; у двічі збільшено кількість нарядів військової поліції і комендатури.

Ситуація на полігоні взята під особливий контроль командувачем корпусу генерал-майором ЗС РФ Євгеном Нікіфоровим, зауважили у розвідці.

Українська розвідка зафіксувала чергові факти постачання на Донбас з території Росії озброєння та військової техніки, паливно-мастильних матеріалів. Так, до Іловайська прибув ешелон з військовою технікою (три танки, дві 122-міліметрових РСЗВ "Град", дві САУ) та дизельним пальним (350 тонн); до Харцизька – ешелон з військовою технікою (вісім танків Т-72, чотири БМП-2, чотири БМД-2, шість 122-міліметрових гаубиць Д-30).

До Новоазовська прибули два БТР, два вантажівки, три паливозаправника; до Краснодона – три вантажних автомобіля, три паливозаправника.

Українська сторона надала інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків і самохідних артилерійських установок у районах Донецька та Макіївки.

Крім того, розвідка повідомляє, що наступного тижня запланована ротація підрозділів 11 мотострілецького полку (Макіївка) у районі Донецького аеропорту.

Напередодні в штабі повідомляли, що біля Авдіївки сили АТО відбили напад ворожої диверсійно-розвідувальної групи. Зазначалося також, що ворог знову активно використовує міномети - тільки на Донецькому напрямку окупанти в сторону позицій українських військовослужбовців випустили близько 50 мін різного калібру.

Раніше повідомлялося, що Росія влаштувала прихований маршрут поставки терористам зброї через неконтрольовану ділянку українського кордону.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 899 | Додав: adminA | Теги: бойовики, між собою, втрати
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ