Пт, 2024-03-29, 09:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Червень » 11 » Чемпіонат Європи з футболу стартував у Франції
08:40
Чемпіонат Європи з футболу стартував у Франції
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Церемонія відкриття чемпіонату Європи з футболу 2016 року, який відбудеться у Франції, стартувала на стадіоні "Стад де Франс", розташованому в передмісті Парижа Сен-Дені.

Про це повідомляє Р-Спорт.

У церемонії відкриття візьмуть участь понад 600 осіб. Після відкриття відбудеться матч турніру між збірними Франції та Румунії.

Чемпіонат Європи триватиме з 10 червня по 10 липня.

Як повідомлялося, під матчі Євро дві арени будуть задіяні в Парижі, хоча стадіон "Стад де Франс" формально розташований у передмісті Парижа Сен-Дені. Ще вісім арен будуть приймати ігри в інших містах - Марселі, Ліоні, Вільньові-д-Аск (супутник Лілля), Лансі, Бордо, Сент-Етьєні, Тулузі та Ніцці.

У змаганні вперше в історії візьмуть участь 24 команди. На минулому Євро-2012 в Україні та Польщі боротьбу за звання найсильнішої вели 16 збірних. На нинішньому турнірі команди будуть розділені на 6 груп по 4 колективи. Дві найкращі команди з кожного квартету за підсумками групового турніру автоматично потрапляють у плей-оф, 1/8 фіналу. Також туди проб'ються чотири найкращі команди з-поміж тих, що посіли 3-ті місця.

Починаючи з 1/8 фіналу команди будуть змагатися за системою на вибування. Збірна України грає у Групі С, де її суперниками стануть команди Німеччини (12 червня), Північної Ірландії (16 червня) та Польщі (21 червня).

Найбільша фан-зона Євро-2016 відкрилася під Ейфелевою вежею

У Парижі за участю зірок французької популярної музики та культового DJ Давіда Гети пройшло офіційне відкриття найбільшої на Євро-2016 фан-зони на Марсовому полі біля Ейфелевої вежі, повідомляє "Укрінформ".

Організатори Євро-2016 за кілька діб до церемонії роздали 83 тисяч безкоштовних запрошень до фан-зони. За кілька годин до початку програми усі газони Марсового поля біля підніжжя Ейфелевої вежі були зайняті глядачами. Щоб отримати доступ до фан-зони, гості повинні були пройти кілька перевірок співробітників служби безпеки під суворим контролем поліції та жандармерії.

У префектурі поліції Парижа повідомили, що жодного інциденту під час відкриття фан-зони зафіксовано не було.

Загалом фан-зона розміщена не площі понад 130 тисяч квадратних метрів (дорінює площі 30 футбольних полів). Майданчик розрахований на 92 тисяч уболівальників, він оснащений одним велетенським та 8-ма додатковими екранами.

Фан-зона умовно буде поділена на чотири сектори: зона перегляду, розваг, ресторанів та ЗМІ. Потрапити до неї можна буде через один із семи входів. За безпекою у фан-зоні стежитимуть 400 приватних охоронців та 40 відеокамер. Для роботи у фан-зоні також буде залучено 100 рятувальників. Майданчик буде відкритий для уболівальників лише у дні проведення матчів чемпіонату.

Після заходу сонця організатори Євро-2016 підсвітили Ейфелеву вежу кольорами прапорів країн-учасниць фінальної частини європейського чемпіонату з футболу, а потім у фан-зоні розпочався концерт за участю відомих французьких зірок популярної музики, у якому взяли участь 11 виконавців (за кількістю футбольних гравців).

Сьогодні у цій найбільшій та ще двох фан-зонах (біля столичних стадіонів "Парк де Пренс" та "Стад де Франс") відбудеться перегляд першого матчу Євро-2016 за участю збірних Франції та Румунії.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 818 | Додав: adminA | Теги: старт, чемпіонат Європи з футболу, Франція
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ