Пт, 2024-03-29, 12:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Березень » 17 » Через проблеми з гальмівною системою Honda відкликає 410 тисяч автомобілів
12:07
Через проблеми з гальмівною системою Honda відкликає 410 тисяч автомобілів
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/


Керівництво компаніі Honda, другого за величиною виробника автомобілів в Японіі, оголосило про відкликання 410 тис машин з ринку США через проблеми з гальмівною системою. Відкликання торкнеться 344 тис автомобілів марки Odyssey і 68 тис - моделі Element, передає РБК-Україна.
Як йдеться в заяві компанії, Honda отримала безліч скарг на роботу педалі гальма в цих машинах. Можливою причиною технічних проблем в компанії називають проникнення і накопичення повітря в гальмівній системі.

Всіх автовласників, хто одержить від компанії Honda лист, просять звернутися в дилерські технічні центри, в яких в машині виправлять можливу неполадку. Листи з повідомленнями про відкликання автомобіля почнуть відправляти в кінці квітня.

Слід зазгачити, що 10 лютого ц.р. Honda Motor Co., оголосила про відкликання 437 тис автомобілів по всьому світу (з них значну частину - в США) через проблеми з подушками безпеки. Йдеться переважно про Північну Америку, а також про Японію, Мексику, Тайвань і Австралію.

Даний відклик автомобілів стосувався моделі Accord, Civic, Odyssey, CR-V, а також Acura TL 2001-2002 рр. Як повідомлялось, тиск в подушках безпеки водія у даних моделях при спрацьовуванні механізму перевищує допустимі показники, що може призвести до розриву подушки безпеки та спричинити за собою травму водія.

Як вказували в компанії, власники таких автомобілів повинні звернутися до авторизованого дилера відразу після того, як отримають повідомлення від Honda.

Наприкінці січня 2010 р. Honda повідомляла про відкликання 646 тис автомобілів по всьому світу, в тому числі 140 тис автомобілів у США. Тоді йшлося про моделі Fit, Jazz і City, які були продані в Північній і Південній Америці, Європі, Південній Африці та Азії. Причиною відкликання стала несправність вимикача акумулятора, яка могла призвести до короткого замикання і займання.

Як повідомлялося, Honda планує збільшити світове виробництво до 3,59 млн автомобілів. Такий свій прогноз на наступний фінансовий рік, який почнеться в квітні 2010 р., компанія оголосила на початку січня ц.р. Таким чином, збільшення продажів в порівнянні з нинішнім фінансовим роком складе 6%. Найбільше збільшення об'ємів продажів очікується на ринках, що розвиваються, зокрема, в Китаї, а також в США у зв'язку з поступовим відновленням економіки.

Прибуток до оподаткування Honda за підсумками першого півріччя 2009-2010 фінансового року, яке завершилося 30 вересня 2009 р., скоротився на 80,8% - до 71,6 млрд ієн (780 млн дол) в порівнянні з 373,69 млрд ієн (4,07 млрд дол) роком раніше. Обсяг продажів Honda Motor за звітний період знизився на 28,7% і склав 4,06 трлн ієн (44,2 млрд дол), тоді як в першому півріччі 2008-2009 фінансового року продажі компанії склали 5,69 трлн ієн (61,95 млрд дол). При цьому операційний прибуток компанії скоротився на 74,8%, склавши 90,71 млрд ієн (988 млн дол) в порівнянні з торішнім показником, зафіксованим на позначці 359,33 млрд ієн (3,91 млрд дол).

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1424 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ