Чт, 2024-04-25, 12:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Квітень » 28 » Через санкції Росія втратила 160 з 500 млрд доларів валютних надходжень - Путін визнав
10:22
Через санкції Росія втратила 160 з 500 млрд доларів валютних надходжень - Путін визнав
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

В результаті санкцій Росія не дорахувалася 160 млрд доларів, заявив сьогодні, 27 квітня, президент РФ Володимир Путін, повідомляє російський href = "http://www.interfax.ru/business/438789" target = "_ blank">"Інтерфакс".

"Після падіння цін (на нафту - ред.) З 100 до 50 доларів за барель в нашу економіку не прийшло 160 млрд доларів з 500 млрд доларів. При цьому наші квазіпартнери обмежили доступ нашим банкам до рефінансування на європейському ринку", - сказав Путін на засіданні Ради законодавців у Петербурзі.

У 2014 році з Росії вивели 25% заощаджень - екс-міністр фінансів РФ

За словами Путіна, в 2014 році російські банки і підприємства повинні були погасити поточні кредити перед іноземними партнерами на суму 130 млрд доларів і ще 60 млрд доларів - в 2015.

Президент РФ оптимістично заявив, що "наші (російські - ред.) Підприємства досить легко розплатилися з усіма своїми кредитами - торік 130 млрд доларів, і значну частину в першому кварталі 2015 з 60 млрд доларів вже заплатили теж. Пік платежів пройдений", - додав він.

За словами російського президента, кризові явища в російській економіці породжені не тільки зовнішніми, а й внутрішніми причинами. Однією з них є випереджаюче зростання зарплат.

Як сказав Путін, російський уряд "прагнуло випереджаючим чином дбати про вирішення проблем соціального характеру, зокрема, зарплат, враховуючи, що вони традиційно були на досить низькому рівні".

"Але все-таки це в кінцевому підсумку призвело до певного дисбалансу в економіці, який полягає в тому, що продуктивність праці у нас відставала від зростання зарплати, а це завжди призводить до перекосів", - додав Путін.

Падіння цін на нафту позначилося на стані російського рубля, який звалився до рекордних 80 рублів за долар, а нафта опустилася нижче 50 доларів за барель. Через це Центробанк змушений був перейти до плаваючого курсу. "Так, це призвело до послаблення національної валюти, але це єдиний економічно обгрунтований спосіб збалансувати ситуацію", - заявив Путін.

Нагадаємо, що після анексії Криму світове співтовариство засудило дії Росії і ввело міжнародні санкції економічного і дипломатичного характеру.

Нещодавно прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що "прийшла пора всій країні заплатити за Крим ".

Сьогодні, виступаючи на саміті "Україна-ЄС" голова Європейської ради Дональд Туск на спільному з президентом України Петром Порошенком брифінгу href = "http: //rus.newsru. ua / ukraine / 27apr2015 / sanktsii_minski_domovlenosti.html "target =" _ blank ">заявив, що" санкції проти Росії прив'язані до повної реалізації Мінських угод ".

Раніше про можливе посиленні санкцій проти російського агресора> заявили в США.

У 2014 році з Росії вивели 25% заощаджень - екс-міністр фінансів РФ

Через виведення заощаджень росіян за кордон банківська система Росії за рік недорахувалася близько чверті обсягу депозитів населення, заявив колишній міністр фінансів Росії, а нині голова правління "ВТБ 24" Михайло Задорнов.

Перекази фізичних осіб з Росії в 2014 році зросли до 68,9 мільярда доларів з 59 млрд доларів в 2013 році. За словами Задорнова, громадяни переводили гроші на рахунки за кордоном, щоб уникнути "країнових ризиків". Найбільше збільшилися переклади населення до Швейцарії, США і Великобританію.

За словами Задорнова, аж до 20 січня населення активно скуповувало валюту.

"З 20-х чисел січня населення і малий бізнес в основному продає валюту, а не купує", - сказав керівник "ВТБ-24". Також на тлі падіння доходів росіяни стали витрачати доларову "заначку", накопичену в листопаді-грудні, додав він.

Минулого тижня міністр фінансів Росії Антон Силуанов сказав, що рубль до цього моменту зміцнився занадто сильно. При цьому перший заступник голови ЦБ Ксенія Юдаєва заявила, що зміцнення рубля, "пов'язане з різким рухом ціни на нафту вгору - на 30%", закінчилося.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: Путін, Росія, санкції, 160 з 500 млрд доларів валютних над
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ