Чт, 2024-04-25, 18:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Жовтень » 27 » Чому важливо зберегти санкції проти РФ - Аваков, "не соромлячись", пояснив японцям
11:21
Чому важливо зберегти санкції проти РФ - Аваков, "не соромлячись", пояснив японцям
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у рамках свого візиту до Японії закликав політиків і громадських діячів не проводити політику умиротворення агресора, а об'єднатися і конкретними діями домогтися припинення Росією своїх агресивних дій.

"Умиротворяти агресора не можна. Ні ласкою, ні добрим словом, ні обіцянками з цукром, ні "закритими очима" на чуже горе.. Так вже було в історії, в 30-х роках минулого століття... Час цього не прощає – доводиться розплачуватися трагедіями цілих народів і континентів... Лише єдина, консолідована позиція всього цивілізованого світу, що об’єднується проти агресора, з чіткими вимогами та жорсткими санкціями - принесе результат – мир і повернення окупованих українських територій, мир у Сирії, японський контроль над північними Курилами.. Тільки так і ніяк інакше!", - написав Аваков на своїй сторінці в Facebook.

Він також повідомив, що дав півгодинне інтерв'ю японській газеті "Yomiuri Simbun", в якому лише частина питань поліцейського співробітництва, а в основному – воно було присвячене політиці.

За словами глави МВС України, напередодні запланованого в грудні візиту президента РФ Володимира Путіна в Токіо, він не соромився в оцінках нинішнього режиму в Росії.

"Говорив про війну, розв'язану ним на сході України, про окупацію Криму .. Випущений редакцією підсумковий матеріал відредагували в м'яких тонах.. І все ж я задоволений, що газета з найбільшим у світі друкованим тиражем понад 14 млн примірників ( так-так 14 мільйонів.!!!), яку читають у всій Азії – написала про необхідність збереження санкцій проти Росії - як з боку Японії, так і з боку країн G7 на тлі безперервної агресії путінського режиму проти України. На тлі зведень з фронту про щоденні обстріли, зведень про поранених і вбитих.. На фоні окупації Криму і Донбасу", - написав Аваков.

Як повідомлялося, офіційний чотириденний візит міністра внутрішніх справ України до Японії розпочався 24 жовтня. Під час візиту заплановані зустрічі міністра з головою Національної комісії з громадської безпеки Японії Юном Мацумото, віце-міністром закордонних справ Японії Нобуо Кіші і віце-президентом Японського Агентства міжнародного співробітництва Кейнічи Томійоші. Частина зустрічей вже відбулися.

Також Аваков оглянув кілька поліцейських станцій і Центр дорожнього контролю Поліцейського Управління Токіо. Крім цього, в рамках візиту відбуваються зустрічі з представниками міжнародних неурядових організацій та бізнес-структур.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 805 | Додав: adminA | Теги: санкції проти РФ, Аваков, японці
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ