Ср, 2024-04-24, 16:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 7 » Депутат Ландік, син депутата ВР, побив дівчину в ресторані. ВІДЕО
15:23
Депутат Ландік, син депутата ВР, побив дівчину в ресторані. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

Депутат Луганської міської ради Роман Ландік, син народного депутата України Володимира Ландіка, побив дівчину в луганському ресторані "Баккара". Потерпіла наразі перебуває в лікарні - в неї струс мозку. Факт побиття підтвердила начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Луганській області Тетяна Погукай, повідомляє ТСН.

Як розповіли очевидці, пригода з Ландіком-молодшим сталася в ніч проти 5 липня в луганському ресторані "Баккара". Причиною інциденту нібито був невдалий флірт депутата з однією з відвідувачок, яка сиділа з подругами за одним зі столиків.

За словами свідків, коли дівчину били, персонал ресторану й охорона не рознімали, а лише намагалися вмовити депутата зупинитися. Не втрутився й ніхто з відвідувачів, хоча багато хто знімав те, що відбувається, на телефони.

В обласній міліції відмовляються від коментарів, проте повідомляють, що факт мав місце, а дівчина перебуває в неврологічному відділенні однієї з лікарень міста. В неї черепно-мозкова травма і струс мозку.

Сам Роман Ландік заперечує факт нападу на дівчину в луганському ресторані, передає УНІАН: "Це брехня! Це я постраждав. До того ж ніяких слідчих дій не ведеться. Ніхто ні на кого не нападав. Я просто здав дівчину в міліцію: вона била посуд в ресторані. І взагалі, я не стану виправдовуватися, виправдовуються винні. Єдине, не розумію, кому це все потрібно".

В травні нинішнього року Роман Ландік з розмахом відсвяткував власне весілля.

Нагадаємо також, що луганські інспектори ДАІ звинувачували Романового батька, Володимира Ландіка, в тому, що він наказав своєму охоронцеві побити їхнього колегу Олексія Косякова. Сам депутат Верховної Ради від Партії регіонів Володимир Ландік відкинув звинувачення у побитті. Він заявив, що начальники ДАІ "зовсім розперезалися", наказавши брати гроші на дорогах навіть з народних депутатів.

Проте начальник Головного управління МВС України в Луганській області заявив, що співробітник ДАІ, який зупинив автомобіль народного депутата Ландіка, діяв правомірно. Інших подробиць начальник ГУМВС не повідомив, пославшись на те, що подальшим розслідуванням випадку займатиметься прокуратура. В ГУМВС у Луганській області також повідомляли, що охоронець депутата перебував у розшуку.

"Регіонал" тим часом був переконаний, що зупинили його спеціально, оскільки за кілька днів до події начальник ДАІ попросив назвати номери його машини.

Проте згодом народний депутат Володимир Ландік, а також його охоронець, визнали свою провину в конфлікті зі співробітником ДАІ Луганська. Як писала газета "Сегодня", охоронець депутата вибачився перед інспектором.

"Мій помічник визнав, що був неправий. Я його підтримую в цьому. Що саме сталося між ним і інспектором того дня, цього я не бачив. Знаю, що він приїжджав до Косякова (інспектор ДАІ) в обласну лікарню, вибачився і запропонував допомогу", - розповів Ландик. Депутат також наголосив, що теж вибачився перед співробітником ДАІ. "Даїшник сказав, що коштами на лікування забезпечений і відмовився від грошей. Вони потисли один одному руки. І оскільки помічник - мій підлеглий, то я зрозумів, що й мені треба вибачитися. Тим паче, тепер піст", - додав "регіонал".

А депутат Верховної Ради від НУ-НС Геннадій Москаль в ефірі "5 каналу" заявляв, що скандал навколо побиття інспектора ДАЇ охороною депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка є провокацією міліції проти депутата: "Я досить критично ставлюся до більшості, але там є окремі особи, які викликають у мене до них повагу. Серед них і пан Ландік", - заявив "нунсівець". - "Я абсолютно не вірю, щоб така вихована, інтелігентна людина таке собі дозволила, щоб він когось ударив пальцем".

За словами Москаля, це "провокація, помста, бо він критикував міліцію, і вони вирішили йому помститися, і дуже непрофесійним способом".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 2379 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ