Пт, 2024-03-29, 11:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Серпень » 7 » «Динамо» у доданий час втратило перемогу в матчі проти «Славії» - Ліга чемпіонів. ВІДЕО
21:25
«Динамо» у доданий час втратило перемогу в матчі проти «Славії» - Ліга чемпіонів. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Кияни починають єврокубкову кампанію з нічиєї У вівторок, 7-го серпня, «Динамо» розпочало свої виступи у кваліфікації Ліги чемпіонів.

У першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду кияни в Празі зіграли внічию з місцевою «Славію».

Матч і онлайн-трансляція Славія – Динамо стартував о 20:30 за київським часом. Команди зіграли у Празі на стадіоні Еден, який приймав Суперкубок Європи 2013 року Баварія – Челсі (5:4 по пен.).

Перший супермомент ми побачили на 3-й хвилині. Гармаш і Циганков розіграли швидку стіночку, останній прострілив справа, але Бєсєдін примудрився з кількох метрів пробити у воротаря. Славія відповіла миттєво. Сікору загубили у штрафному Динамо, але по-перше, він заліз в офсайд, а по-друге, удар зовсім не вийшов. На 9-й хвилині Денис Бойко впав на газон, скорчившись від болю. Український воротар зміг звестись на ноги і продовжити гру, але відчував певний дискомфорт у правій руці.

Минуло декілька хвилин, і Шкода виграв повітряну боротьбу з Бурдою після подачі справа – Бойко холоднокровно прибрав м'яч до рук. Нова загроза прийшла з лівого флангу Славії. Змргалу вдалось вийти на ударну позицію, та тільки не влучити у ближній кут. У другій половині тайму динамівці віддали ініціативу, їхньому лідерові Циганкову нічого не дозволяли придумати, а господарі переважали, але ніяк не могли прицільно пробити.

Славія – Динамо: несподіваний прогноз букмекерів на матч кваліфікації Ліги чемпіонів та історія протистояння

Динамо мало найкращий момент першого тайму, проте загалом продуктивніше виглядали чехи: 8 – 4 за ударами. А ось відсоток володіння м'ячем відчутно більший у киян – 58 на 42.

По перерві почали у схожому дусі. Славія атакувала, а лідера динамівського креативу ніяк не могли продертись на ударну позицію. Вербіч мав шанс, але обіграти в чужому штрафному захисника один в один банально не зумів. А ось на 56-й господарі створили непогану нагоду. Стох простим ходом обіграв Бурду на швидкості, однак і зірка суперника пробив поганенько – прямо по центру в Бойка.

Чехи почали частіше влучати у ворота, покращивши статистику і заробивши декілька небезпечних стандартів, але не змусивши Бойка тягнутись за мертвими м'ячами. А ось на 67-й хвилині Динамо просто пощастило. Гушбауер потужно вистрелив метрів з 25 без перешкод, однак не влучив – голкіпер киян не зміг би врятувати.

У другому таймі Славія майже в 4 рази частіше пробивала по воротах (15:4, а за влучними ударами статистика ще сумніша 5:1). Не те, щоб Динамо суто відбивалось, але контргра не дуже клеїлась. Однак на 82-й хвилині спритність гостей дозволила забити. Кияни швидше зорієнтувались в ситуації, коли на полі було 2 м'ячі, Сидорчук миттєво розіграв штрафний, а Вербіч втік від захисника і прошив Коларжа.

У заключні 10 хвилин Славія знову була близька до взяття воріт. Ефектна 3-ходова комбінація, в якій м'яч не опускався на землю, завершилась сейвом Бойка. Після кутового ж Делі з кількох метрів просто не влучив у порожній кут.

За хвилину до кінця Кендзьора після рикошету змушений був стелитись у відчайдушному підкаті, щоб суперник не розстріляв Бойка – арбітр радше справедливо призначив пенальті. Денис вгадав кут, але не зумів потягнути удар.

Ліга чемпіонів, 3-й раунд кваліфікації. Перший матч

Славія – Динамо – 1:1

Голи: Гушбауер, 90+4 (пен.) – Вербіч, 82

Ліга чемпіонів з футболу 3-й кваліфікаційний раунд

Перший матч «Славія» (Чехія) - «Динамо» Київ (Україна) 1:1 (0:0)

Голи: 0:1 - Вербич (82), 1:1 - Гушбаувер (90+4)

«Славія»: Коларж, Делі, Боржил, Цоуфал, Нгаде-Нгаджуї, Соучек, Гушбаувер, Сікора (Олаїнка, 86), Стох, Змргал (Белуце, 80), Шкода (Тецл, 60).

«Динамо»: Бойко, Бурда, Морозюк, Кендзьора, Кадар, Буяльський (Шепєлєв, 68), Гармаш, Вербич, Сидорчук, Циганков (Андрієвський, 90), Бєсєдін

Попередження: Буяльський (65), Гушбаувер (86)

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 709 | Додав: adminA | Теги: «Динамо», Ліга Чемпіонів, проти «Славії»
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ