Вт, 2024-04-23, 23:51


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Вересень » 28 » "Динамо" врятувало гру з "Бешикташем" завдяки голу Циганкова. ВІДЕО
22:56
"Динамо" врятувало гру з "Бешикташем" завдяки голу Циганкова. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Київський клуб зіграв внічию з чемпіоном Туреччини в 2-му турі Ліги чемпіонів на стадіоні "Водафон Арена" (1:1).

"Динамо" розійшлося миром в гостях з турецьким "Бешикташем". На гол Рікардо Куарежми відповів 18-річний Віктор Циганков.

Кияни прибули до Стамбула без 3-х гравців, що могли претендувати за місце у складі. Сергій Сидорчук відбуває дискваліфікацію за вилучення в матчі 1-го туру ЛЧ з "Наполі", Даніло Сілва травмований, а Олег Гусєв не приїхав через конкуренцію у складі.

Сергій Ребров доволі серйозно здивував складом. Навіть вихід Миколи Морозюка в основі відійшов на другий план, адже тренер "Динамо" довірив місце в воротах не мегадосвідченому ветерану Олександру Шовковському, а молодому Артуру Рудьку.

"Бешикташ" за шаленої підтримки вболівальників, що повністю заповнили трибуни 40-тисячної "Водафон Арени", з перших хвилин почали грати дуже активно в атаці. На щастя, тиск гравців господарів та фанів "Бешикташа" не вплинув на гру 24-річного голкіпера "Динамо", що дебютував в Лізі чемпіонів.

Керманичу "Динамо" Сергію Реброву довелось робити швидку заміну. В середині першого тайму отримав пошкодження Віталій Буяльський, замість якого на поле вийшов Нікіта Корзун.

На 25-й хвилині "біло-сині" втратили чудову нагоду забити. Ярмоленко опинився на прекрасній для удару позиції в штрафному майданчику, але замешкався з пострілом (також не без "допомоги" двох одноклубників, які завадили пробити), і нагода втрачена.

Не забиваєш ти... "Бешикташ" отримав не менш прекрасну нагоду, і нею скористався. Корзун порушив правила на Талісці перед штрафним майданчиком. Для такого майстра, як Рікардо Куарежма, такий штрафний це майже удар з 11-метрової позначки. Майстерне виконання португальця, і Рудько безсилий... 1:0.

Через декілька хвилин у ворота Рудька ледь не влетів другий гол. Форвард "Бешикташа" Венсан Абубакар обіграв голкіпера, але в останній момент у відчайдушному підкаті завадив забити нападнику Євген Хачеріді. Ще один прекрасний шанс забити втратив Куарежма. Рікардо з меж штрафного красиво пробив шведою, але невлучно.

Другий тайм розпочався з атак "Динамо". Щоправда, кількість атак зовсім не означала якість. Гравці киян практично не турбували голкіпера Фабрі, і єдиним, хто це зробив, був Денис Гармаш, котрий двічі розім'яв воротаря дальніми пострілами. Друга спроба, яка відбулася після обрізки господарів на своїй половині поля, була більш небезпечною.

"Бешикташ" був близький до того, щоб зробити рахунок 2:0. Таліска обіграв Рудька, і на цей раз на допомогу голкіперу прийшов вже інший центральний захисник. Віда вибив м’яч з порожніх воріт.

Гол "Динамо" у відповідь став дуже приємним сюрпризом. На навіс Рибалки неочікувано для всіх відгукнувся на дальній стійці Віктор Циганков, який з’явився на полі декілька хвилин до цього, замінивши Дерліса Гонсалеса. 1:1!

Ось це так дебютний сезон Віті у Лізі чемпіонів! Гольова передача в грі з "Наполі" плюс гол у другому матчі з "Бешикташем".

Фантастичний момент для того, щоб вирвати перемогу в Туреччині, на 87-й хвилині втратив Андрій Ярмоленко. Денис Гармаш класним пасом розрізав оборону господарів, але Андрій програв дуель голкіперу "Бешикташа" Фабрі...

Ліга чемпіонів, 2 тур

"Бешикташ" – "Динамо" – 1:1

Голи: Куарежма (29) – Циганков (65)

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 819 | Додав: adminA | Теги: Динамо, гол Циганкова, Бешикташ
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ