Чт, 2024-03-28, 21:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Січень » 14 » До всеукраїнського руху на підтримку сім'ї Павліченко приєдналася Одеса
14:11
До всеукраїнського руху на підтримку сім'ї Павліченко приєдналася Одеса
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
По головних вулицях Одеси пройшов марш на підтримку сім'ї Павліченко. У ці дні по всій Україні організовують подібні акції, не стала винятком і Чорноморська Пальміра. Колона з транспарантами, прапорами і вигуками "Свободу чесним - свободу Павліченко!", "Сьогодні Павліченко - завтра ти", "Один за всіх, всі за одного", "Разом і до кінця", "Слава Україні - героям слава!" привернула увагу перехожих, багато з яких вперше дізналися про так звану "справу Павліченко".

"Одеса як небайдуже місто, як українське місто долучилася до всеукраїнської акції. Це проблема не тільки Києва, а всієї України. Тож Одеса відгукнулася, і на марш прийшли небайдужі люди, зібрані в соціальних мережах в Інтернеті. На цю акцію ніхто грошей не давав, нікому ні за що не платив. Це - громадський рух, чисто ідеологічна акція. Захід несе посил: якщо ми зараз закриємо на це очі, то скоро на місці родини Павліченко зможе опинитися кожен з нас ", - аргументував організатор маршу" Свободу Павліченко! " Костянтин Сілла.

Серед учасників акції переважали молоді люди, хоча були присутні й одесити зрілого та пенсійного віку. До речі, єдина провокація і бійка сталася саме серед жінок похилого віку: у самому кінці ходи до колони долучилася жінка, яка зривала символіку в кольорах українського державного прапора і викидала листівки. Киваючи в бік плаката з державним Гербом України і символом, відомим, як "ідея нації", одеситка назвала присутніх фашистами. В іншому, марш пройшов мирно і без ексцесів, цьому сприяв і супровід міліції (учасники акції навіть жартували, що міліціонерів було не менше тих, хто прийшов на марш: колону оточили досить-таки щільним кільцем).

Марш зібрав небайдужих до справи Павліченко і відбувається в нашій державі, тут були присутні громадські та політичні діячі, втім, учасники не використовували будь-яку політичну агітацію:

"Ніхто не збирається робити піар на такому, тому ніхто не приніс прапорів. Це не піар, а акція в підтримку", - пояснив організатор акції Костянтин Сілла.

Головною метою цього маршу, як і подібних по всій Україні, - це продемонструвати владі, що народ України не спить, що всі за одного і в біді один одного не кинуть, що беззаконню разом можна покласти край.

"Молодь такими акціями спробує донести месидж: ми будемо тією рушійною силою, яка в змозі зупинити свавілля цієї влади", - підсумував Костянтин Сілла.

Нагадаємо, Сергій Зубков був убитий 21 березня 2011 ввечері в під'їзді свого будинку. На його тілі було виявлено два проникаючі поранення в груди і тулуб і три колото-різаних рани в області шиї.

Незабаром міліція оголосила про розкриття злочину. За звинуваченням у вбивстві було затримано батька і сина Павліченків. Основним мотивом скоєння злочину, за версією правоохоронних органів, була помста. Раніше сім'я Павліченків була виселена з власної квартири за рішенням судді Зубкова, який розглядав справи, пов'язані з земельними ділянками.

2 жовтня 2012 Голосіївський районний суд міста Києва прийняв вирок, згідно з яким Дмитро Павліченко був засуджений до довічного ув'язнення, а його син Сергій - до 13 років позбавлення волі. Учасники акцій по всьому світу стверджують, що засуджені невинні, а справу проти них було сфабриковано.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1394 | Додав: adminA | Теги: Сьогодні Павліченко - завтра ти
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ