Пт, 2024-04-19, 14:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Березень » 3 » Довгий після бійки з Куликовим назвав його "насєкомим, хамом і рідким чмом"
07:30
Довгий після бійки з Куликовим назвав його "насєкомим, хамом і рідким чмом"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/


У Київраді сталася бійка між народним депутатом Кирилом Куликовим та секретарем Київради Олесем Довгим, передає "Українська Правда".
За даними очевидців, їх розборонили інші депутати. Довгого вивели із зали, але за кілька хвилин він повернувся і пояснив причину того, що сталося.

"Я готовий терпіти скільки завгодно неповагу цього неповажного чоловіка до мене. Але я ніколи не пробачу неповагу до старших людей", - заявив Довгий.

"Цей чоловік своїми чорними руками наважується підійти і взяти книжку мого діда - рідке невиховане чмо дозволило собі прочитати його рядки", - додав він.

"Пане Куликов, інформую вас, що ваша депутатська недоторканність колись закінчиться. Я буду пробачати вам будь-яке хамство щодо мене, але ніхто ні тут, ні там, наверху, ні з громади Києва не пробачить вам те, що ви користуєтеся своїм статусом депутата і недоторканність приймаєте як уседозволеність", - наголосив секретар Київради.

Довгий сказав, "ви можете подавати на мене в суди скільки завгодно, але я дочекаюся, коли у вас не буде недоторканності, і буду подавати на вас до суду від імені свого діда, поки не виграю".

"Хам і негідник! Марш звідси, щоб я вас не бачив", - викрикнув він.

Коли Куликов вийшов із сесійної зали, Довгий сказав, що бійки як такої і не було: "Оце насєкомоє вийшло і схопило мене за галстук, але ми не билися, бо там є картонка, за яку він боїться вийти".

У свою чергу, Кирило Куликов має намір подати до суду на Олеся Довгого по захисту честі й гідності, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я зроблю все, по-перше, для киян, по-друге - для своєї честі й гідності, щоб ця людина сиділа на тій лаві, на якій він повинен сидіти, а він повинен сидіти у в'язниці", - заявив він.

Куликов заявив, що Довгий "зачепив за краватку й почав тягти".

Таку реакцію Довгого на свою присутність у сесійному залі Куликов пояснив тим, що промерська команда "боїться, тому що зїх алишилося дуже мало, і після цього вони будуть десь ховатися".

Це вже не перша сутичка Довгого та Куликова. Восени минулого року під час обговорення питання про діяльність Київського зоопарку Довгий вигнав нардепа із сесійної зали. "Геть із сесійного залу, щоб не видно було ні вас, ні вашої ноги!" - кричав тоді Довгий.

А перед цим бійка у Київраді виникла між депутатами від Блоку Черновецького та Олесем Довгим, з одного боку, і представниками Блоку Кличка - з іншого: депутати не змогли поділити президію. Віталій Кличко поскаржився, що цивілізованих методів боротьби з командою мера у нього не залишилося - тільки "брати за вухо і силою усувати "хлоп'ят".

Крім того, 7 грудня 2006 року у Київраді виникла бійка через питання про підвищення тарифів на комунальні послуги у столиці. Кільком депутатам було завдано травм. Як було з'ясовано пізніше, у бійці брали участь сторонні люди спортивної зовнішності. Опозиція заявляла, що це були охоронці мера Києва Черновецького.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1122 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ