Ср, 2024-04-24, 02:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2009 » Жовтень » 16 » Драма з повітряною кулею в США: хлопчика шукали в повітрі, а він був у гаражі
12:40
Драма з повітряною кулею в США: хлопчика шукали в повітрі, а він був у гаражі
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Без жертв завершилася історія, що трапилася в американському штаті Колорадо, яка могла обернутися на трагедію. Шестирічного хлопчика - Фелкона Хіна, який, як вважалося, був у гондолі саморобної повітряної кулі, що з невідомих причин піднялася в повітря, знайдений у гаражі власного будинку живим і неушкодженим.

За даними влади, сріблясту повітряну кулю у формі гриба, наповнену гелієм, зробив батько дитини. Апарат був прив'язаний за їхнім будинком. Двоє синів власника апарату грали біля нього, а потім, за словами старшого сина, молодший заліз у кошик, а куля відлетіла, розповіла до виявлення Фелкона прес-секретар шерифа, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Протягом двогодинного польоту літальний апарат на великій швидкості пролетів близько 80 км і, почавши здуватися, приземлився на полі. Рятувальники не виявили там ані хлопчика, ані самої гондоли.

Один зі співробітників правоохоронних органів повідомив, що бачив, як під час польоту від кулі, яка піднімалася на висоту понад 2 км, відірвався якийсь предмет, і багато хто боявся того, що це і була кабіна кулі з хлопчиком у ній.

На його пошуки були кинуті сили поліції і рятувальники, за тривогою підняли в повітря вертоліт сил Національної гвардії Колорадо.

Подія привернула увагу всіх світових ЗМІ після того, як очевидці повідомили про дивний об'єкт у повітрі. Срібляста куля, сконструйована сімейством Хінів, формою була схожа на летючу тарілку і наповнена гелієм.

Коли з'ясувалося, що на кулі може перебувати дитина, було організовано пошуково-рятувальну операцію, а політ кулі транслювався в прямому ефірі CNN - за кулею спостерігали мільйони глядачів у всій країні. Тепер влада повинна з'ясувати причини і обставини інциденту, передає Lenta.ru.

Весь цей час, як тепер з'ясувалося, сам Фелкон ховався в картонній коробці на горищі гаража біля свого будинку, розповів журналістам окружний шериф Джим Олдерман.

Хлопчик розповів, що це було шоу

За словами батька Річарда Хіна, вони всією сім'єю латали кулю на задньому дворі будинку, а коли хлопчик спробував залізти в корик, батько накричав на нього. Після цього Фелкон, злякавшись, утік у гаражну прибудову, на горищі якої сховався в картонній коробці.

Вже на прес-конференції, проведеній прямо поряд із будинком Хінів, хлопчик сказав: "Я був на горищі, тому що батько накричав на мене і налякав".

За словами самого Річарда, який вибачився перед сином за те, що накричав на нього, виявилось, що куля не була міцно закріплена і тому полетіла. Будь-які припущення про те, чи було все це зроблено навмисно і аби привернути увагу, батько сімейства категорично заперечував.

Проте пізніше, вже в інтерв'ю телеканалу CNN, хлопчик сказав, що чув, як його кличуть батьки. "Тоді чому ти не вийшов?", - запитав батько. На що хлопчик відповів: "Ти сказав, що ми зробили це для шоу".

У відповідь на викликаний цими словами подив журналістів Річард заявив, що його шестирічний син просто не розуміє, що говорить. Проте він не попросив Фелкона пояснити, що ж він мав на увазі, кажучи "для шоу".

За словами шерифа, "поки немає підозр того, що це був розіграш".

Сім'я Хінів популярна в США завдяки сімейному хобі - спостереженню за погодою, зокрема за такими її екстремальними проявами, як шторми і урагани. Двічі сімейство брало участь у зйомках телепрограм для телекомпанії ABC, де вони ділилися своїм інтересом до вивчення погодних явищ.

Мабуть, для спостереження за такими природними катаклізмами і була зроблена повітряна куля, яка на кілька годин стала справжньою "зіркою" провідних телеканалів Сполучених Штатів.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1333 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ