Сб, 2024-04-20, 10:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Травень » 21 » Дворівневі квартири – особливості просторого житла
19:44
Дворівневі квартири – особливості просторого житла
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Уявлення про ідеальну квартиру у людей суттєво різняться. Комусь достатньо невеликої однокімнатної квартирки, хтось навпаки, мріє мінімум про трикімнатну квартиру. Для третіх взагалі квартири не варіант, та немає для них нічого бажанішим, ніж свій будинок. Ну а в голові четвертих видніється образ дворівневої квартири. Звичай такі квартири – недешеве задоволення. Однак, за бажанням ви можете придбати таке житло.

Окремий мінус – це той факт, що їх порівняно небагато тому, що дворівневі квартири вимагають безпрецедентно високої стелі, а звичайне житло з такою високою стелею виглядають не дуже приємно, та й користуватися ним незручно. Та й дизайн для таких квартир повинен бути специфічний, з урахуванням всіх характеристик. Не дивлячись що все перераховане вище може бути незручністю, їй цілком можна вирішити. Власне, всі переваги, недоліки та просто особливості таких квартир актуальні для конкретних людей.

Так що якщо ви зацікавлені в такому форматі квартири, але не впевнені, чи підходить вона вам, спочатку ознайомтеся з плюсами, мінусами та особливостями цих квартир. А вже на основі отриманої інформації ви будете вирішувати, чи означає це, те що вам потрібно чи ні.

Особливості багаторівневої житлоплощі

Природно, в першу чергу варто поговорити про особливості даного типу планування. Їх не можна назвати ні плюсами, ні мінусами – це просто моменти в дизайні та інтер'єрі, які доведеться враховувати.

Статичність

Важливо розуміти, що подібні квартири мають дуже статичне планування. Тобто у вас не вийде перенести кухню, ванну кімнату або спальню в інше приміщення. Сходи так само неможливо перенести з того місця, де вони спочатку були спроектовані. Власне, більшість людей не прагнуть переносити кімнати, але в контексті дворівневих квартир це просто неможливо.

Поділ

Квартири даного типу мають дуже чіткий поділ за призначенням. Нижній рівень відводиться для загальних кімнат – вітальні, кухні, санвузла. Ну а на верхньому рівні зазвичай розташовується спальня, дитяча кімната. При цьому поміняти призначення рівнів не можна тому, що це буде банально незручно.

Якщо ви шукаєте двоповерхові квартири у Львові з ремонтом допомогти в даному непростому питанні покликаний сайт про нерухомість в Інтернеті. Тут створені комфортні умови пошуку первинного житла від перевірених забудовників з усієї України. Наявність зручних фільтрів дозволяє сортувати житлоплощу відповідно до міста та району розміщення, кількістю кімнат та поверхів, а також за іншими важливими параметрами. А різноманітність пропозицій дозволяє провести порівняльний аналіз цін та вибрати оптимальний варіант.

Плюси квартир з двома поверхами

Логічна, що дані квартири люблять не просто так, а за якісь позитивні можливості та переваги, які вони можуть надати.

Сходи як акцент

Не варто недооцінювати сходи в якості цікавого інтер'єрного акценту. Вони без сумнівів будуть притягувати погляди гостей, та, відповідно, повинні мати гідний зовнішній вигляд. Хоча, основним критерієм все одно є їх надійність та безпека. В цілому, видів сходів існує дуже багато та найнадійніші з них – маршові. Класичні та просі, відмінно підходять для мінімалістичних стилів. Так само, можна використовувати кручені сходи. Вони виглядають більш химерно та цікаво, але не є настільки ж безпечними, як попередній варіант.

Висока стеля

По-перше, висока стеля створює ілюзію простору, ваш будинок виглядає просторіше та світліше. По-друге, з'являється простір для роботи з декором. Наприклад, ви можете використовувати габаритні речі, об'ємні люстри. Так само, можна використовувати декоративні балки під стелею – з високою стелею вони виглядають доречно та красиво.

Мінуси дворівневого житла

При всій привабливості дворівневих квартир, як будь-якого виду житла, у них є свої недоліки.

Один стиль

Зазвичай, дворівневі квартири не можуть похвалитися закритим простором, навпаки, вони дуже відкриті, та не обтяжені стінками. Так що ви не зможете використовувати в інтер'єрі кілька стилів. Якщо кухня у вас в стилі бароко, а спальню ви хочете мінімалістичну, то це буде сильно різати очі, конфлікту стилів не уникнути. Так що вся квартира повинна бути виконана в одному стилі.

Звукоізоляція

Через те, що простір у квартирі відкритий то гідну звукоізоляцію для кожної кімнати забезпечити не вдасться. Якщо ви на верхньому поверсі, через сходи ви будете чути все, чим зайняті ваші домочадці на нижньому поверсі.

Власне, така квартира не краще та не гірше за інших. Просто у неї є свої нюанси, які можуть вам підійти або не підійти. Таке житло має як і плюси так і мінуси. Чого більше вирішувати вже вам, але пам'ятайте, що дворівневі квартири це як символ багатства, достатку та успіху. Вони будуть підкреслювати ваш статус. І такі квартири завжди будуть користуватися популярністю.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 667 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ