Вт, 2024-04-23, 23:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2009 » Вересень » 28 » Фермерка Вона не тільки "працює", а й бреше
21:34
Фермерка Вона не тільки "працює", а й бреше
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Історія з висуненням кандидатом у президенти мешканки села на прізвище Вона обростає новими подробицями. Лідер партії "Селянська Україна", яка висуває Вону в президенти, Михайло Притула повідомив, що насправді жінку звуть Лариса Сергіївна Вона, а не Лідія Степанівна, як було сказано на початку, і живе вона не у селі Іршики Хмельницької області, пише в понеділок газета "Сегодня".

Він повідомив, що прізвище Вона жінка взяла замість свого (чи то Нова, чи то Батієвська), "але не нещодавно". Раніше, як відомо, майбутня суперниця Тимошенко розповідала, що прізвище Вона дісталося їй від чоловіка, з яким вона разом була в Афганістані.

"Ми заплутуємо не журналістів, а тих, хто спробує її знищити - помилковим слідом одразу ж кинувся взвод міліції, хоча це не її повноваження, - сказав Притула. - Ходять чутки, що до проекту Вона має стосунок голова Секретаріату президента Віра Ульянченко, але це неправда. Вже є договір з партією "Нова сила" про створення блоку Вона, планується, що до нас приєднається ще одна політсила", - розповів він.

Протокол зборів первинного осередку "Селянської України", який з'явився в Інтернеті, де нібито висувалася в президенти Лідія Вона, як визнав Притула, - фальшивий, "але у нас є такий самий, але справжній".

В Інтернеті з'явилися фото, які вивісив сам Михайло Притула. Він заявив, що вони датуються листопадом 2007 року. Знімки явно студійні і не в'яжуться із заявленим чином "свинарки", а також з "обіцяним" бюстом 6-го розміру.

"Але це точно Вона", - сказав Притула. Він також надав свіжі фото кандидатки, де Вона позує на сіннику з Конституцією.

Сам Притула зі скандалом у 2005 році звільнявся з посади керівника Харківського обласного УБОЗ, пропрацювавши на посаді лише кілька місяців. Його ім'я пов'язують з "головним жартом" минулих виборів - висуненням до парламенту у 2007 році Блоку Вєрки Сердючки.

"Тоді ідею занапастили, а цю ми не дамо занапастити", - сказав Притула.

Основний піарник проекту Вона - Юрій Романенко, який запам'ятався як координатор акції "Дістали" в кінці минулого року.

Крім того, за словами багатьох політтехнологів, спонсорів на "кампанію Вона" ще не знайдено. За словами експертів, це ідея "приколістів Притули і Романенка", яку вони пропонують зараз профінансувати основним політичним гравцям.

"Так, ми стартували без копійки грошей, - підтвердив Романенко. - Ми плануємо акумулювати кошти з двох джерел: це благодійні пожертвування громадян і вкладення від зацікавленого бізнесу. Все зараз залежить від того, наскільки грамотно буде побудовано нашу кампанію і сформовано образ кандидата".

Про майбутню кандидатку у президенти, яка стала у мить знаменитою, повідомлялося вчора. Вона вирішила особисто взяти участь у президентських перегонах, використовуючи своє прізвище і креативний підхід прем'єра. "Зараз у мене завдання №1 - зібрати 2,5 млн грн, які необхідні для того, щоб брати участь у виборах, - розповіла Вона.

"Я побачила ці гасла, де сказано, що "Вона працює", і подумала: адже я теж працюю, знаю, як управляти домогосподарством, фермою. Тимошенко навряд чи оберуть удруге, вона мені не конкурент. І взагалі, яке право вона мала використовувати моє прізвище?", - обурювалася фермерка.

Білі білборди у стилі голови Кабміну з червоно-чорними написами "Вони блокують - Вона працює", "Вони говорять - Вона працює" і подібні з'явилися по всій країні ще кілька тижнів тому, задовго до початку офіційної виборчої кампанії.

У БЮТ не вважають, що Вона своєю участю у виборах зведе нанівець головне гасло кампанії Тимошенко. "Але це, звичайно, сильний хід наших опонентів, - іронізує депутат від БЮТ Валерій Писаренко. - Протиставити йому можна хіба що реєстрацію кандидатом, скажімо, водопровідника на прізвище Томущо".

Тим часом, знайти загадкову кандидатку ніяк не вдається. І поспілкуватися з нею особисто, у ЗМІ немає можливості. "Я припиняю спілкуватися з журналістами. Буду готова розповісти все, коли реєструватимуся кандидатом у президенти 16 жовтня", - повідомила вона напередодні.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1675 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ