Чт, 2024-04-18, 14:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Серпень » 31 » Фестиваль RESPUBLICA збере 100 гуртів - шеф Укрзалізниці, "здичавіла" і возз'єднання "Пропала Грамота"
14:37
Фестиваль RESPUBLICA збере 100 гуртів - шеф Укрзалізниці, "здичавіла" і возз'єднання "Пропала Грамота"
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

1-4 вересня відбудеться мистецький фестиваль "Республіка" у місті Кам'янець-Подільський Хмельницької області. Цьогоріч проходитиме вшосте.

Запрошені музиканти із України, Польщі, Великої Британії, Швейцарії, Швеції, Німеччини, передає Gazeta.ua.

На фестиваль приїде актриса із серіалу "Гра престолів" Наталія Тена. Вона солістка британського гурту "Molotov Jukebox", який буде виступати у Кам'янці-Подільському 1 вересня.

Тена грала у фільмі про Гаррі Поттера Німфадору Тонкс та в серіалі "Гра престолів" здичавілу Оші, яка служила родині Старків.

Наталія Тена грає в Королівському Шекспірівському театрі, співає і сама складає пісні, грає на акордеоні. Гурт "Molotov Jukebox" заснувала у 2008 році разом зі своїм хлопцем. Що солістка гурту – відома актриса, організатори дізналися, коли вже підписали контракт із музикантами.

У запрошеному гурті "Chemia" грає на гітарі генеральний директор Укрзалізниці поляк Войцех Бальчун. До приїзду в Україну був головою Ради директорів Польської залізниці. Потім Польських авіаліній LOT та президентом у найбільшого оператора з вантажних залізничних перевезень "PKP Cargo".

Із 2007 року грає у "Chemia" – це відомий польський гурт, який буде на головній сцені фестивалю 4 вересня.

На фестивалі зіграє гурт "Пропала Грамота" (заснований у 1998 році у Кам'янці-Подільському), який офіційно 5 років тому розпався. Деякі музиканти зараз грають у гурті "Zapaska". Виступ на фестивалі запланований на 3 вересня. Організатори домовлялися з музикантами пів року, поки не вмовили їх знову зібратися і заграти на "Республіці".

Цього року українські художники створять 3 мурали на стінах будинків у Кам'янці-Подільському. Малюватимуть під час фестивалю та після закінчення. Один із ескізів створить Арсен Мірзоян (український співак, учасник шоу "Голос країни"), який буде виступати на фестивалі 2 вересня. За 6 років проведення заходу в місті з'явилося 50 малюнків на багатоповерхівках. Вони стали окремим туристичним маршрутом міста. Більшість тем муралів стосуються України або Кам'янця-Подільського.

Посол Швейцарії із делегацією з 15 людей приїде в Кам'янець-Подільський на фестиваль. Організатори домовилися із швейцарським консульством про партнерство. Також тема одного з стріт-арт малюнків буде "Україна і Швейцарія".

На фестивалі виступатимуть 100 гуртів – це близько 700 музикантів. Цього року організатори привезли найбільше учасників музичної сцени за всі роки існування "Республіки". Починали із 20 гуртів.

На фестивалі буде 5 сцен розташованих у старому місті в замках, катакомбах та фортецях. Великих сцен буде три. Дві маленьких розташують у катакомбах.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 978 | Додав: adminA | Теги: фестиваль RESPUBLICA, шеф Укрзалізниці, 100 гуртів, пропала грамота
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ