Пт, 2024-03-29, 15:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Квітень » 18 » Гарячі точки АТО: Авдіївка, Світлодарська дуга, ДАП. ВІДЕО
17:40
Гарячі точки АТО: Авдіївка, Світлодарська дуга, ДАП. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Один український військовий зазнав поранення внаслідок бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, також один військовослужбовець загинув, підірвавшись на фугасі, повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, один був поранений у Пісках у результаті обстрілу. Також один військовослужбовець вчора загинув у Станиці Луганській: він підірвався на фугасі, рухаючись на автомобілі", - сказав він на брифінгу в понеділок, 18 квітня, в Києві.

Лисенко також розповів, що співробітник Державної прикордонної служби зазнав поранення в понеділок, після півночі. Він нагадав, що це відбулося в Станиці Луганській.

За словами спікера, на Донецькому напрямку бойовики активно застосовують міномети і бронетехніку по всій лінії фронту. "Найгарячішими" точками були: Світлодарська дуга, передмістя Горлівки, Авдіївська промзона, Донецький аеропорт. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку вчинено 45 ворожих обстрілів.

За минулу добу противник здійснив 29 обстрілів на Маріупольському напрямку. Найбільш "гарячі" точки - Мар'їнка, околиці Докучаєвська (зокрема українські блокпости і КПВВ на трасі Донецьк - Маріуполь), а також Широкине.

На Луганському напрямку за добу було зафіксовано 5 обстрілів позицій українських військ.

Напередодні повідомлялося, що бойовики на Донбасі зменшили кількість обстрілів позицій українських військ. "Виконавці кремлівського плану із завоювання Донбасу застосовували зброю проти українських воїнів 19 разів", - інформували в штабі АТО.

Під Волновахою українські військові збили безпілотник виробництва РФ

Співробітники військової контррозвідки СБУ вивчають інформацію з носіїв російського безпілотника, збитого підрозділами сил антитерористичної операції поблизу Новоселівки у Волноваському районі. Про це повідомляють у прес-центрі СБУ.

Безпілотник "ZALA 421-04M" російського виробництва впав на мінне поле, тому його доставка до фахівців зайняла певний час. Апарат цього типу, зокрема, призначений для спостережень при складних метеоумовах та скидання невеликих вантажів, пояснили в СБУ.

"Терористичні угруповання регулярно використовують безпілотники у цьому районі, порушуючи Мінські домовленості. Співробітники спецслужби неодноразово фіксували після польотів БПЛА зростання інтенсивності обстрілів українських військових поблизу села Гранітне", - додали у прес-службі.

Наразі з безпілотником працюють технічні спеціалісти СБУ, які перевірять зміст відео- та фотофайлів, що були на флеш-носіях апарата.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1040 | Додав: adminA | Теги: ДАП, гарячі точки АТО, Авдіївка, Світлодарська дуга
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ