Чт, 2024-04-25, 19:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 12 » Головам ОДА наказали не залишати області під час негоди
17:37
Головам ОДА наказали не залишати області під час негоди
Інші останні Прогнози погоди на сайті holosUA.com/

  Голови обласних держаних адміністрацій під час очікуваного ускладнення погодних умов мають знаходитися на території підконтрольних областей, а також забезпечити цілодобову діяльність оперативних штабів з протидії надзвичайним ситуаціям.

На цьому віце-прем`єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, перший заступник голови Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Геннадій Зубко наголосив після засідання міжвідомчого оперативного штабу, повідомляється на Урядовому порталі.

"Голови ОДА, де оголошено штормове попередження, мають у рамках міжрегіонального співробітництва забезпечити координацію з підрозділами "Укравтодору" та ДСНС. Важливо залучити достатню кількість техніки і груп рятувальників для забезпечення магістральних проїздів і можливої евакуації людей з ділянок із ускладненим проїздом", - зазначив Зубко.

"Відповідні підрозділи мають бути готовими максимально швидко надати необхідну допомогу людям, які можуть постраждати внаслідок порушення енергопостачання чи заторів на трасах", - попередив Зубко.

За повідомленням Укргідрометцентру, з 13 листопада у Київській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях оголошено штормове попередження. Очікується сильний вітер, налипання мокрого снігу та зниження температури повітря, що може призвести до ускладнення функціонування систем життєзабезпечення.

"Київавтодор" готовий до цілодобової боротьби зі снігом

Підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" готові працювати в цілодобовому режимі у разі погіршення погодних умов, зокрема під час сильного снігопаду, і забезпечені необхідною кількістю посипальних і паливно-мастильних матеріалів.

"Наразі підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" уважно стежать за прогнозом і, в разі необхідності, готові негайно розпочати роботи з прибирання снігу з доріг і вулиць столиці", - йдеться в повідомленні на сторінці "Київавтодору" у Фейсбуці.

Корпорація також звертається до киян із проханням на період погіршення погодних умов за можливості не користуватися власними авто, а віддати перевагу громадському транспорту. Водіїв просять бути уважними на дорогах і не залишати свої автомобілі на узбіччі вулиць і доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

До роботи в осінньо-зимовий період підприємства "Київавтодору" підготували 380 од. спеціальної техніки, зокрема 318 од. снігоприбиральної техніки. У разі затяжних снігопадів укладено договори на залучення 183 од. техніки інших організацій.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Прогнози погоди | Переглядів: 1644 | Додав: adminA | Теги: області, негода, голови ОДА
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ