Сб, 2024-04-20, 14:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Травень » 17 » Гройсман називає ремонт доріг пріоритетом: хоча б ями прибрати
15:07
Гройсман називає ремонт доріг пріоритетом: хоча б ями прибрати
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Прем`єр-міністр Володимир Гройсман під час інспекції ремонту на автомобільній дорозі державного значення М-28 Одеса - Южний наголосив, що в умовах браку грошей на капремонт доріг необхідно якісно провести ямковий ремонт. Як передає УНІАН, прем`єр-міністр поспілкувався з дорожниками, поцікавився тим, які проблеми виникають у них у зв`язку з проведеними роботами на цій трасі.

Почувши відповідь фахівців, їхні побажання щодо збільшення фінансування в цілому, глава уряду сказав, що, дійсно, зараз катастрофічно бракує коштів.

Він сказав, що сьогодні грошей для капітального ремонту немає, тому необхідно якісно провести так званий "ямковий" ремонт. При цьому прем`єр-міністр зазначив, що це аж ніяк не скасовує стратегічні плани уряду саме з капітального відновлення вітчизняних автомобільних трас.

"Після затвердження мене як прем`єр-міністра я говорив, що ремонт автомобільних доріг країни стане пріоритетним напрямом діяльності нашого уряду", - сказав Гройсман.

Він також зазначив, що йому добре відомо про проблемний стан доріг, зокрема в Одеському регіоні, й це буде ще раз обговорюватися з керівництвом області.

Гройсман вважає, що навантажені понад норму вантажівки не повинні руйнувати українські дороги. Гройсман провів інспекцію комплексу для зважування вантажівок, розташованого на одеській трасі. Ознайомившись з принципом функціонування приладів, що контролюють вагу вантажівок, Гройсман зазначив, що "надважкі автомобілі не повинні руйнувати українські дороги".

"Необхідно навчити водіїв їздити не перевантаженими, дотримуватися чинних нормативів", - заявив він.

Заступник міністра доходів і зборів Михайло Ноняк, який супроводжує Гройсмана, повідомив, що "зараз проводиться роз`яснювальна робота з водіями та автоперевізниками, і більшість з них уже усвідомили необхідність цих нововведень".

Як повідомлялося, міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що фури з навантаженням понад 40 тонн дорогами України не їздитимуть.

Нагадаємо, з ранку 14 травня по 15 травня в Одеській області далекобійники перекривали фурами трасу Київ-Одеса, протестуючи проти вагового контролю, мета якого не пропускати на дороги фури з навантаженням понад 40 тонн.

За даними поліції, водії не бажали проїжджати ваговий комплекс, оскільки їхні машини перевантажені, і вони будуть змушені платити штрафи. Як заявляли водії, вони не знали про введення і "взяли зайву вагу".

Раніше повідомлялося про те, що в рамках спільного плану дій Державної служби України з безпеки на транспорті ("Укртрансбезпека"), "Укравтодору" і Національної поліції з 10 травня поточного року в Одеській, Миколаївській і Херсонській областях почали роботу додаткові групи інспекторів "Укртрансбезпеки" для цілодобового здійснення габаритно-вагового контролю транспортних засобів на дорогах загального користування.

За даними прес-служби Міністерства інфраструктури, пересувні габаритно-вагові комплекси встановлено на шляхах руху транспорту в напрямку морських торгових портів і терміналів усіх форм власності.

Контроль відновлено з метою захисту дорожнього покриття від перевантажень. За оцінками Мінінфраструктури, більш як 30% вантажівок пересуваються українськими дорогами з перевищенням допустимих вагових норм.

За даними Управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції, в Україні понад 46% доріг державного значення уражені ямами.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 888 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, Ремонт доріг, ями, пріоритетом
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ