Пт, 2024-03-29, 00:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 12 » Гройсман - сезон автодорожніх робіт 2017 року почнеться раніше, ніж зазвичай
16:16
Гройсман - сезон автодорожніх робіт 2017 року почнеться раніше, ніж зазвичай
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

  Сезон виконання робіт із відновлення автомобільних доріг після зимового періоду в 2017 році розпочнеться вже в квітні. Як передає прес-служба Кабміну, про це прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив під час відвідання Херсонської державної морської академії.

"На наступний рік я хотів би, щоб ми почали ремонтний сезон у квітні. Але це вже залежатиме від погодних умов. Тому зараз готують проектно-кошторисні документації, проекти, проводять тендери і так далі - все те, що необхідно для того, щоб пройти до квітня всі процедури", - цитує Гройсмана прес-служба.

Прем'єр також зазначив, що уряд має намір припинити практику використання дорожнього господарства ділками, які бажають заробити на будівництві доріг.

"Уряд серйозно працює і над профілактикою, і над попередженням, і над якістю", - додав він.

Нагадаємо, ЄС виділив 6 млн євро на оновлення прикордонного пункту на Одещині.

Польща виділить 68 млн євро кредиту на ремонт 6 прикордонних доріг на заході України - "Укравтодор"

Польща виділить 68 млн євро кредиту на проведення капітального ремонту близько 175 км на шести прикордонних автомобільних дорогах Західної України, зокрема, на п'яти дорогах у Львівській області та на одній дорозі у Волинській області.

Як повідомила прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор"), відповідне рішення внесено в протокол українсько-польської робочої групи з питань транспорту, який було підписано заступником міністра інфраструктури і будівництва Республіки Польща Єжи Шмітом і заступником міністра інфраструктури України Юрієм Лавренюком.

У повідомленні зазначається, що це рішення було ухвалено сьогодні в ході візиту представників Міністерства інфраструктури Польщі в Україну. Зокрема, планується відремонтувати окремі ділянки на дорогах Яворів - Грушів, Грушів - Немирів, Нижанковичі - Самбір - Дрогобич - Стрий, Червоноград - Рава-Руська, КПП "Смільниця" - Старий Самбір, Устилуг - Луцьк - Рівне.

"Досить символічно, що саме з Польщею ми плануємо втілити цей важливий проект із розвитку прикордонних доріг. Для України кожен капітально відремонтований кілометр є вкрай важливим. Впевнений, що у нас вийде хороша команда і для обох країн ця інвестиція відкриє нові транзитні та туристичні можливості та закріпить наші торгово-економічні відносини", - цитує прес-служба виконуючого обов'язки голови "Укравтодору" Славоміра Новака.

Європейський інвестбанк надасть Україні 200 млн євро кредиту на оновлення міського транспорту в 20 містах

Один із основних кредиторів муніципальних проектів приватного сектору економіки України - Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) виділить Міністерству інфраструктури України 200 млн євро кредиту, кошти якого підуть на оновлення та модернізацію міського пасажирського транспорту в 20 містах країни, передає УНІАН.

У представництві Європейського Союзу в Україні повідомили, що цей проект сприятиме впровадженню Національної програми міського громадського транспорту, якою займається уряд України. Зокрема, проект передбачає купівлю або модернізацію діючого рухомого складу: тролейбусів, трамваїв та автобусів; відновлення та будівництво інфраструктурних об'єктів громадського транспорту, зокрема трамвайних колій, смуг для руху автобусів, транспортних станцій, депо.

Проект реалізовуватиметься в 20 містах і складається з численних інвестиційних схем обсягом від 1 млн євро до 50 млн євро. Кінцевими бенефіціарами проекту будуть транспортні комунальні підприємства або міста.

У представництві ЄС зазначили, що інвестиційні витрати на схеми, які підтримуються в рамках цього кредиту, можуть досягати 400 млн євро, тоді як частка співфінансування ЄІБ із цієї суми досягатиме 50%. Цей проект також співфінансуватиме Європейський банк реконструкції та розвитку.

"Кращий рівень обслуговування клієнтів і раціональне функціонування громадського транспорту в середніх і великих містах України підвищить рівень життя громадян, покращить стан навколишнього середовища, сприятиме заощадженню енергоресурсів, що приведе до збільшення обсягів виробництва", - зазначається в повідомленні.

Як повідомила прес-служба Мінінфраструктури, 11 листопада міністр інфраструктури Володимир Омелян та віце-президент Європейського інвестиційного банку Вазіл Гудак підпишуть відповідну фінансову угоду в рамках проекту "Розвиток міського пасажирського транспорту в містах України". 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 764 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, сезон автодорожніх робіт 2017 р
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ