Чт, 2024-04-25, 05:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Вересень » 6 » "Інтер" пообіцяв протестувальникам змінити контент протягом 5 днів. ВІДЕО
17:44
"Інтер" пообіцяв протестувальникам змінити контент протягом 5 днів. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Протестувальники, які з 5 вересня блокували роботу телецентра "Інтер Медіа Груп", заявили, що дійшли згоди з керівництвом телеканалу. Про це повідомляє у вівторок 6 вересня "Детектор медіа".

Співорганізатор мітингу Олексій Сердюк, який є членом батальйону "Свята Марія" та організації "Всеукраїнський союз АТО", заявив журналістці, що під час перемовин з представниками "Інтера" протестувальникам було обіцяно, що протягом 5 днів канал має змінити свій контент та звільнити Ігоря Шувалова, який працює директором з розвитку компанії "НІС".

"Досягнута домовленість, у нас є п'ять днів. Зараз будуть розблоковані під’їзди, машини приберуть, намети буде зібрано. Чекаємо п’ять днів, поки вони змінять контент, – сказав Сердюк.

"Шувалова буде звільнено найближчим часом. Ми сподіваємося, що цей процес буде запущено. Якщо контент не буде змінено, люди зберуться, і блокада буде поновлена, але в набагато жорсткішій формі", – пообіцяв він.

Він також зазначив, що журналісти будуть допущені до своїх робочих місць.

"Всі наші активісти до журналістів ніякого негативу не мають. Ми всі розуміємо, що люди, які тут працюють, хороші люди, і багато хто з них нас підтримує. Але вони просто виконують свою роботу. Наша акція була проти керівництва телеканалу. Тому ми сподіваємося, що наші вимоги через п’ять днів будуть виконані повною мірою", – зазначив він.

Нагадаємо, 4 вересня під час акції протесту проти редакційної політики каналу "Інтер" в студії телекомпанії "Національні інформаційні системи" сталася пожежа.

Кілька працівників телекомпанії зазнали поранень.

Кількох учасників акції затримала поліції. Як повідомив голова МВС Арсен Аваков, більшість учасників акції протесту є колишніми військовослужбовцями 30-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України.

Радник міністра Зорян Шкіряк заявив, що у МВС розглядають версії як умисного підпалу телестудії, так і самопідпалу, до якого може бути причетна адміністрація телеканалу.

5 вересня будівлю "Інтера" оогородили парканом. А активісти планували організувати блокпост і встановили намети для пікету.

Президент Петро Порошенко доручив генпрокурору взяти розслідування подій під особистий контроль.

"Інтер" неодноразово критикували за проросійський контент.

Нещодавно в Інтернеті було викладено листування колишнього креативного продюсера підсумкової програми новин "Подробности недели" на телеканалі "Інтер", громадянки РФ Марії Столярової з кремлівським пропагандистом Леонідом Муравйовим, де йшлося про погодження сюжетів на користь сепаратистів, виконання політичних замовлень Кремля.

Глава МВС Аваков також заявив, що ідеолога інформаційної політики "Інтера", російського громадянина Шувалова треба вислати з країни.

ЄС виступає за незалежне розслідування нападу на "Інтер"

Євросоюз виступає за повне і незалежне розслідування нападу на телеканал "Інтер". Про це під час щоденного брифінгу у Брюсселі заявила речниця високого представника ЄС з питань зовнішньої політики і безпеки Майя Коч'янчич.

"Вільні і незалежні медіа необхідні для функціонування плюралістичного суспільства і демократії. Насильство не є прийнятною відповіддю на незгоду з редакційною політикою", - наголосила вона.

"Як ЄС, ми пильно стежимо з всіма випадками насильства проти журналістів і закликаємо до повного і незалежного розслідування таких випадків і належного покарання відповідальних осіб", - заявила Коч'янчич.

За її словами, заява президента Порошенка з закликом до Генеральної прокуратури розпочати розслідування інциденту з телеканалом "Інтер" є кроком у цьому відношенні.

"Важливо, щоб усі можливі засоби, в тому числі кримінальні покарання щодо тих, які застосовують насильство, були використані для забезпечення безпеки журналістів і медіа", - додала речниця Могеріні.

Експерти ДСНС та поліція встановлять причини виникнення пожежі у приміщенні "Інтера" - Чечоткін

В межах кримінального провадження представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а саме працівники пожежних лабораторій, в якості експертів долучаться до розслідування причин пожежі в будівлі, де розташовано офіс компанії "Національні інформаційні системи", що виробляє програми для телевізійного каналу "Інтер", повідомив голова ДСНС Микола Чечоткін.

"Я думаю, що спільно з Національною поліцією нам вдасться встановити характер і причини загоряння", - цитує Чечоткіна прес-служба МВС України у вівторок.

Він також спростував чутки про те, що в приміщенні телеканалу були виявлені протитанкові міни. "За нашою інформацією, жодних протитанкових мін або інших вибухонебезпечних предметів у вигляді вибухових пристроїв не було", - заявив Чечоткін.

За даними ДСНС України, виникнення надзвичайної ситуації в приміщенні телеканалу "Інтер" не пов'язане з природними або техногенними причинами. Що спричинило загоряння, зараз встановлюють правоохоронці.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 898 | Додав: adminA | Теги: ІНТЕР, протестувальники, зміна контента, 5 днів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ