Вт, 2024-04-23, 18:31


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 29 » Інвентаризацію всіх паркувальних майданчиків Києва здійснює Кличко
09:49
Інвентаризацію всіх паркувальних майданчиків Києва здійснює Кличко
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Мер Києва Віталій Кличко доручив департаменту транспортної інфраструктури міськдержадміністрації та головам районів зібрати й упорядкувати інформацію про роботу денних і нічних парковок у Києві за останні вісім місяців і висловив серйозні претензії до роботи керівника КП "Київтранспарксервіс" Артема Шамрая.

Як повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації, на сьогодні в Києві існує 39,706 тис. машиномісць на 890 паркувальних майданчиках. Із них 29,199 тис. машиномісць на 430 паркувальних майданчиках передбачає передачу в обслуговування контрагентам, відповідну сплату паркувального збору та наповнення бюджету. Проте наразі укладено 328 договорів із 430. Це призводить до недоотримання відповідних надходжень до бюджету столиці.

За даними прес-служби, зокрема, борг КП "Київтранспарксервіс" станом на другий квартал поточного року становив 2,8 млн грн, а станом на третій квартал - вже 7,6 млн грн. Таким чином, комунальне підприємство не виплатило до бюджету Києва 10,4 млн грн паркувального збору. Як зазначає міськдержадміністрація, третина наявних паркувальних місць експлуатується суб'єктами господарювання поза правовим полем.

"Також вражає кількість рейдерських захоплень парковок столиці - за неповний 2016 рік їх вже налічується близько 10", - йдеться в повідомленні.

До кінця поточного місяця планується завершити інвентаризацію паркувального простору в розрізі окремих районів і розробити план дій із детінізації відповідних паркувальних майданчиків.

Згідно з першими результатами інвентаризації в Деснянському районі міста, "Київтранспарксервісу" в цьому районі належить 96 паркувальних майданчиків, на яких налічується 4,766 тис. легальних і 2,449 тис. нелегальних паркувальних місць. Уже виявлено потенціал для легалізації на вул. Бальзака до 4,5 тис. паркомісць.

"Систематичне невиконання фінансового плану "Київтранспарксервісу" та його збитковість наводять на думку про наявність вагомих недоробок у господарській діяльності підприємства. Нині перед нами стоїть важливе завдання - здійснити інвентаризацію всіх парковок столиці, фактичну кількість паркомісць, проаналізувати всі отримані дані в районах столиці і на основі цієї інформації вирішити проблему з нелегальними парковками", - зазначив директор департаменту транспортної інфраструктури міськдержадміністрації Сергій Майзель.

Із 24 листопада до 6 грудня поточного року працюватиме спеціальна комісія, до складу якої входять представники міськдержадміністрації, департаменту транспортної інфраструктури, Антикорупційної ради, громадські активісти. Комісія має перевірити роботу КП "Київтранспарксервіс". За результатами її роботи буде складено відповідний акт, який розгляне київський міський голова.

Раніше повідомлялося, що на вулиці Києва повертають евакуатори. 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 833 | Додав: adminA | Теги: інвентаризація паркувальних майданч, Кличко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ