Пт, 2024-03-29, 07:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Березень » 25 » Яценюк може перейти до Нацбанку або КСУ. Переговори тривають
08:58
Яценюк може перейти до Нацбанку або КСУ. Переговори тривають
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

На сьогоднішній день обговорень щодо майбутнього Арсенія Яценюка у разі його добровільної відставки не було.

Про це заявив голова Адміністрації президента Борис Ложкін, коментуючи інформацію про те, що Яценюк згоден піти з поста прем'єра лише чітко розуміючи свої подальші політичні перспективи, повідомляє LB.ua.

Серед можливих опцій для Яценюка називалися Нацбанк і Конституційний суд, однак, за словами Ложкіна, він не знає нічого конкретного, що зацікавило б чинного прем'єр-міністра.

"Обговорень щодо майбутнього Арсенія Яценюка не було. Його на даний момент часу, як я розумію, цікавить програма майбутнього уряду, коаліційна угода, хто буде прем'єр-міністром і який склад Кабінету", - розповів голова АП, додавши: "По його (Яценюка - ред.) політичному майбутньому немає ясності. Думаю, воно буде досить тривалим".

"Політичні гарантії Яценюку можна давати тоді, коли буде зрозуміла вся конфігурація майбутньої системи влади. На сьогоднішній день вона незрозуміла", - резюмував Ложкін.

Президент України Петро Порошенко хоче, щоб його людина була прем'єр-міністром, тому захиталося крісло під Яценюком, заявив в ефірі телеканалу "1+1" нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"Його (президента) дії в останні 1,5 року були спрямовані на те, щоб "збити" команду "Народного фронту" і Арсенія Яценюка", - сказав Геращенко.

Нардеп заявив, що Яценюк не тримається за своє крісло і підтримує кандидатуру міністра фінансів Наталії Яресько.

"Арсеній Яценюк не тримається за своє крісло. Він готовий піти, але просить, щоб запропонували програму розвитку країни. Яценюк сказав, що його повністю влаштовує кандидатура міністра фінансів Наталія Яресько", - сказав Геращенко.

У свою чергу журналіст програми "Схеми" Михайло Ткач дізнався про те, що ввечері 24 березня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк проводив переговори в адміністрації президента з приводу своєї відставки з поста глави уряду. Про це журналіст написав на своєму Facebook.

"Судячи з усього, прем'єр-міністр Яценюк зараз в адміністрації президента. Знаючі люди стверджують, що Арсеній Петрович не збирається у відставку. Можна тільки уявити які політичні торги відбуваються в ці хвилини", - написав Ткач близько 23:00.

Напередодні лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заявив, що "Блок Петра Порошенка" запропонував кандидатуру Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра.

А лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко заявляв, що БПП виступає за призначення міністра фінансів Наталії Яресько прем'єр-міністром. Сама ж Яресько 22 березня заявила про готовність "зібрати команду, яка здатна працювати на інтерес всієї країни і всіх її громадян".

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко заявляє, що новий склад Кабінету міністрів повинен бути затверджений 29 березня. Крім того, президент зажадав провести засідання Ради коаліції, визначитися з кандидатурою прем'єр-міністра і подати пропозиції президенту.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 919 | Додав: adminA | Теги: КСУ, Нацбанк, переговори, Яценюк
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ