Вт, 2024-04-23, 09:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Серпень » 20 » Як ремонтують дороги на Львівщині - Порошенко перевірив
11:16
Як ремонтують дороги на Львівщині - Порошенко перевірив
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Президент Петро Порошенко в четвер 18 серпня у ході робочої поїздки на Львівщину ознайомився із ходом реконструкції доріг у Львівській області.

Про це повідомляє прес-служба голови держави.

"Під час робочої поїздки на Львівщину президент Петро Порошенко ознайомився із ходом реконструкції доріг у Львівській області на прикладі ділянки дороги Т5-14-10 Броди - Радехів - Червоноград", - йдеться у повідомленні.

Голові держави були представлені план-графік виконання робіт із реконструкції доріг у Львівській області та технології, які застосовуються під час створення нового дорожнього покриття.

Президент наголосив, що завдяки експерименту, розпочатому у вересні минулого року, частина надходжень від митниці йде на будівництво та ремонт транспортних шляхів. Зокрема, Львівська область минулоріч отримала 600 млн грн, цьогорічні надходження очікуються на рівні мільярда гривень.

Порошенко додав, що цей експеримент проводиться у різних областях, зокрема на Львівщині, Волині та Івано-Франківщині, однак Львівська область є рекордсменом зі збору коштів.

"Ми зацікавлені, щоб люди самі мали можливість впливати на збільшення надходжень від митниці і знали, куди ці кошти пішли", - сказав Порошенко.

Він наголосив, що завдяки відновленню автомобільних шляхів змінюється на краще соціально-економічна ситуація в регіонах.

"Дороги - це інвестиції в економіку", - наголосив президент.

Нагадаємо, у вересні 2015 року Порошенко підписав закон "Про внесення зміни до розділу IV "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України щодо експерименту в Одеській, Волинській, Львівській та Чернівецькій областях з фінансового забезпечення реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення", прийнятий Верховною Радою 3 вересня. Про це повідомили у прес-службі глави держави.

Законом з 1 вересня 2015 року запроваджується експеримент в Одеській, Волинській, Львівській та Чернівецькій областях з фінансового забезпечення реконструкції або поточного ремонту п’яти автомобільних доріг загального користування державного значення за рахунок 50% суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів на територіях зазначених областей.

Кошти зараховуватимуться до спеціальних фондів обласних бюджетів у порядку, встановленому Кабінетом міністрів, та використовуватимуться для здійснення реконструкції автомобільної дороги загального користування державного значення Одеса – Рені (на Бухарест) (М-15) та поточного ремонту чотирьох автомобільних доріг загального користування державного значення: Львів – Радехів – Луцьк (Н-17), Київ – Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) на ділянці Львів – Сколе; Сколе – Славське (Т-14-24), Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига (на Кишинів) (Н-10).

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 847 | Додав: adminA | Теги: ремонт дороги, Львівщина, порошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ