Чт, 2024-03-28, 21:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Грудень » 16 » Як вибрати ПВХ-вікна за профілем
19:37
Як вибрати ПВХ-вікна за профілем
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

VEKA - компанія, що користується заслуженою популярністю. Сучасна будівля неможливо собі уявити без пластикових вікон. Вони краще дерев'яних рам справляються зі своєю енергозберігальною функцією, служать багато років і прості в обслуговуванні. Вироби з ПВХ можуть бути різними, тому при їхньому виборі слід враховувати деякі нюанси.

Перш за все потрібно вирішити, який профіль підійде вашому дому. Від нього залежить, наскільки добре буде зберігатися тепло в житлі. По суті, ПВХ профіль - це ширина вікна, зрозуміло, що чим вона більша, тим краще рама буде виконувати свою енергозберігаючу функцію. Але не варто забувати, що вибір багато в чому залежить від місця розташування віконного отвору.

Профіль: ширина важлива складова

Вікна Veka можуть бути трьох видів профілів. Класичним і найпопулярнішим є той, ширина якого 58 мм. Компанія випускає вікна з профілем, розмір якого 70 мм. Є й вироби максимальної ширини - 90 мм. Класичні в 58 мм найчастіше встановлюють на будівлях, вони відмінно відповідають клімату нашої країни. І потім їх ширина відповідає дерев'яним рамам, які були раніше встановлені в будинках українців. Тому в старих будинках такі отвори монтуються досить швидко і якісно.

Для північних районів України найкраще підійде профіль, шириною 70 мм. Він відмінно справляється із захистом від зовнішнього звуку, при цьому добре зберігає тепло. Його зазвичай встановлюють у вікні, яке розташовується на північній стороні або виходить на галасливу вулицю. Найкращим за своїми характеристиками є вікно, шириною 90 мм.

Але слід знати, що ширина профілю впливає на вартість вікна. Не варто встановлювати раму в 70 мм, що виходить у двір на південній стороні. Це зайва витрата коштів, адже тут немає шуму, від якого хотілося б сховатися, а комфортну температуру в кімнаті забезпечить сонце.

Затишок і тепло квартири залежать не тільки від товщини профілю, а й від кількості його камер. Для кожної товщини свій стандарт камер. Так, при ширині профілю в 58 мм їх повинно бути 3. Для 70 мм найкраще підійде 4 камери, для 90 мм - шість. Якщо збільшувати кількість камер, а ширину профілю залишити, то краще вікно не стане.

Іншим важливим фактором при виборі ПВХ-вікна є склопакет. Найчастіше споживачі зупиняються на подвійному склі. І це виправдано нашими кліматичними умовами. Але якщо клієнт вирішив засклити балкон, то для цього найкраще підійдуть вікна з одним склом. Потрібно розуміти, що кількість скла впливає на вагу виробу.

Вирішивши купувати пластикові вікна, який профіль краще для конкретного будинку - кожен повинен вирішити сам. При цьому враховуються кліматичні умови, розташування по відношенню до сторін світу, а також гучність вулиці.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 774 | Додав: admin | Теги: пфх вікна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ