Пт, 2024-04-19, 10:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 30 » Яке свято замовити для дитини: нестандартні ідеї
00:03
Яке свято замовити для дитини: нестандартні ідеї
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Коли людина говорить, що вона планує замовити свято на дому, то ця фраза сьогодні вже сприймається оточуючими нормально. А всього лише два десятиліття тому цей вислів було б зустрінуту легким смішком і здивуванням співрозмовників - в кращому випадку. У гіршому, вони б занепокоїлися про психічне здоров'я людини, яка сказала таке.

Нині всі розуміють, що за цими словами криється бажання звернутися в агентство, яке професійно займається організацією свят, вечірок, інших розважальних заходів. Для батьків такі компанії стали справжнісіньким подарунком долі, адже для того, щоб розважити діточок в їхній день народження, на Новий рік або привітати їх із закінченням навчального року, потрібні чималі зусилля. Та й досвід тут необхідний, певні навички, і реквізит потрібно мати спеціальні. Саме тому більшість українців звертається за допомогою в організації свята на портал www.organizeparty.com.ua.

Аніматори і особливості їхньої роботи

Отже, ви вирішили замовити дитяче свято у професіоналів і вибираєте, якого героя-аніматора запросити. Для початку потрібно врахувати кілька нюансів:

  • Для Нового року є свої "усталені" герої, але з разу в раз повторюватися зовсім необов'язково. Оригінальним і нестандартним ходом може бути новорічний сюрприз для малюка, якщо до нього з подарунком загляне весела і безтурботна фея Вінкс. Або в двері постукає Супермен зі своєю суперподружкою.
  • На дні народження і свята-події (1-е вересня, закінчення навчального року, перемога в змаганнях або конкурсі) вибір аніматорів куди значно ширший, тут вже можна фантазувати по повній. Однак не варто випускати з уваги стать, вік, особливості характеру і знання винуватця торжества, а також потрібно враховувати переваги його гостей (за можливістю).

Те, що хлопчикам більше подобаються пірати, а дівчаткам - феї і Барбі, не завжди непорушна істина. Для 8-річної дівчинки-шибеника, що вважає за краще забави хлопчиків, провести пару годин в товаристві Джека Горобця і морського диявола Дейві Джонса — це мрія, що збулася. А для 3-річного хлопчика прихід в гості красуні Весни, доброї і лагідної, буде приємнішим, ніж привітання від страшнуватого Бетмена в чорному костюмі.

Кількість дітей-гостей і вікові особливості групи також повинні бути враховані. Причому ці відомості потрібно обов'язково вказати при оформленні замовлення в агентстві. Співробітники повинні правильно підібрати сценарій і конкурси, що відповідають конкретному дитячому колективу.

Вирішуючи, скільки акторів буде розважати гостей і винуватця торжества, доведеться робити певний вибір. Один аніматор обійдеться дешевше, ніж два або група. Але, з іншого боку, в роботі "одинака" є деякі нюанси, що можуть вплинути на хід свята. Паузи, пов'язані зі зміною реквізиту, неможливістю охопити конкурсами та залучити до розваги всіх при великій кількості запрошених - найістотніші недоліки цього формату. Якщо акторів двоє, троє, група, то цих недоліків не буде. А, крім того, тут можливі справжні міні-театралізовані вистави, сценки, веселі діалоги.

Оригінальні ідеї проведення дитячого свята

Якщо ви бажаєте замовити день народження для своєї дитини, але не можете визначитися з ідеєю свята, або вже перепробувано все, що можна (батьки друзів вашого сина/дочки теж намагаються незвично розважити гостей і своїх іменинників), то можна закликати на допомогу креатив. Спробуйте нові місця:

  • музеї з інтерактивними екскурсіями;
  • аквапарки або басейни;
  • ігрові та дитячі клуби;
  • пейнтбол, лазертаг, керлінг або боулінг.

Спробуйте урізноманітнити сценарії і додати:

  • професійну фотосесію;
  • майстер-клас з виробами або смаколиками;
  • квест або мотузковий курс.

Будьте впевнені, що всі розваги, правильно підібрані і ретельно організовані, припадуть до душі і маленьким винуватцям торжества, і їхнім гостям, і батькам.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1336 | Додав: abel | Теги: свято для дитини
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ